Neler Yeni

Crucial Sahte Ram Şüphesi !

Hasan344

80+ Gold
İnsanlar sormazsa forumun ne anlamı kalır internette aratmak yerine burda daha fazla bilgi edinerek sorun çözülüyor sen belli ki hayatında ilk defa forum kullanıyorsun.
Bu şahıs hep böyle hocam herkesle saygısızca konuşuyor ve fikirleri aşağılıyor. Çok takmayın yani.

MYSTIC

80+ Silver
Boş Yapıyorsun, Forumun Amacı Bilinmeyenleri Bilgilendirmek. O baktığın İngizilce Forumlarda Bu Sayede Oluşuyor Ya Hani,

İlk Defa Forumda Bilgi Konusu Açıldı Diye Linçleyen Görüyorum.
Heh bunu diyecekleri bekliyordum.Bu konu,internetteki ilk "Assembled in mexico" konusu olsaydı tamam sıkıntı yok.Orda zaten cevabı yazıyor yani.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
.
O sırada kesme işareti koyamayacak durumdaydım(otobüsteydim parmağım ulasmadi😀) o yüzden kaynaştırma eki koydum
:monkahmm:
Adsız.jpg

MYSTIC

80+ Silver
?
Translate-e.İki sesli harfin arasına kaynaştırma eki koydum işte.Hani translate o girdiğin yerin adı ya hani.Hani sen Google'a translate yazınca orası çıkıyor ya hani.

Yani yazmış olmak için yazmışsın.Şu forumda insanlar ne yazım hataları yapıyor ses çıkarmıyorsunuz,şimdi burda ben kesme işareti koymadım diye değişik değişik cevaplar yazıyorsunuz

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
.
?
Translate-e.İki sesli harfin arasına kaynaştırma eki koydum işte.Hani translate o girdiğin yerin adı ya hani.Hani sen Google'a translate yazınca orası çıkıyor ya hani.

Yani yazmış olmak için yazmışsın.Şu forumda insanlar ne yazım hataları yapıyor ses çıkarmıyorsunuz,şimdi burda ben kesme işareti koymadım diye değişik değişik cevaplar yazıyorsunuz
*Burada.
Ayrıca translate ve çeviri aynı anlama geldiğini hala anlayamadın hocam. 'Translateye çevir' saçma bir cümle çünkü ikisi de aynı anlamı taşıyor. Google'dan çevir demeniz gerekiyor. Ben sadece arkadaşın yazdığını görünce belirtmek istedim. İyi forumlar.

aliyldsss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ali Yıldız
BURAYA SORACAĞINA ONCE GİT TRANSLATEYE ÇEVİR.
ÖNCE SEN ÜSLUBUNA DİKKAT ET ne demek olduğunu biliyorum Meksika da toplanması kartının siyah olması anlamına gelmez.
Crucial'in hangi laptop rami siyah bak bakalım internete onu da bulabilicek misin

Furkanozr

80+ Silver
ÖNCE SEN ÜSLUBUNA DİKKAT ET ne demek olduğunu biliyorum Meksika da toplanması kartının siyah olması anlamına gelmez.
Crucial'in hangi laptop rami siyah bak bakalım internete onu da bulabilicek misin
Hocam hangi siteden almıştınız bu arada

aliyldsss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ali Yıldız
Bu ne agresiflik ? forumun sahibi falan mısın :d

Ne alaka?

Bir sıkıntı yok gibi hocam.

Peki bu forumun amacı ne sizce ? İnsanlara yardımcı olmak değil mi?Gereksiz agresiflik yapıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler bazı insanlar gibi değilsiniz

Hocam hangi siteden almıştınız bu arada
N11 Hocam

O zaman "Sıkıntı yok gibi" yazmayacaksin."Sıkıntı yok" yazacaksın.Madem araştırdın,kesin bir cevap ver.

Tabii ki insanlara yardımcı olmak.Diger insanları uğraştırmak değil.Googledan bulunabilecek şeylerin buraya konu olarak yazılmasına gerek yok.
Ayrıca seni uğraştıran da yok yazma konuya o hâlde ?

Top Bottom