tospaemre
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Yunus Emre
beyler ben cru'dan özel çözünürlük ayarlayacaktım.ilk çözünürlüğü ayarladım ve hertz rate kısmına bilgisayarımın asıl hz rate'i olan 144 ü girdim,onaylayıp restart attıktan sonra çözünürlük geldi.daha sonra ikinci çözünürlüğü yapmak için bu sefer farklı değerler girip yine hertz rate kısmına 144 yazmaya çalıştıgımda otomatik olarak 144.014 algılıyordu.bende 0.14 ten bi' şey olmaz deyip restart attım ve bilgisayar siyah ekranda takıldı kaldı.bilgisayarı 2-3 kez power düğmesine basark kapatıp açtım.bi şekilde format atabildim bilgisayara.şuan bilgisayar elimde temiz bir şekilde duruyor. ben cru'yu tekrar yükleyip çözünürlük yapmak istiyorum ama bir yandanda korkuyorum.acaba tekrar yükleyip hertz rate kısmına tam olarak 144 yazarsam aynı sorunu bir daha yaşar mıyım?
Not: overclock gibi bir niyetim yok.başka başlıklara baktıgımda çogunlukla o.c. yapmayı istemişler.benim niyetim oc olmadıgı için hz rate kısmına 144 yazarsam sorun olacagını zannetmiyorum.
Not: overclock gibi bir niyetim yok.başka başlıklara baktıgımda çogunlukla o.c. yapmayı istemişler.benim niyetim oc olmadıgı için hz rate kısmına 144 yazarsam sorun olacagını zannetmiyorum.