CryEngine 5.6

kuremissle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
215
CryEngine 5.6 kullanıyorum. Programa FBX ve PNG dosyaları ekliyorum lakin program içinde gözükmüyor. 1.göselde göründüğü gibi "textures" dosyasının içinde "cubemaps" ve "terrain" dosyaları bulunurken uygulama içinde sadece "cubemaps" dosyası görünüyor. (2. görsel "terrain" dosyasının içindekiler.) 3. görselde ise "example" klasörünün içerisinde 7 adet öge varken program içinde 2 tanesi görünmektedir. Belki bu ögeleri attıktan sonra programa taratmak falan gerekiyor olabilir.

Ekler

• 1.görsel.webp
    1.görsel.webp
    77.5 KB · Hit: 111
  • 2.görsel.webp
    2.görsel.webp
    67.8 KB · Hit: 84
  • 3.görsel.webp
    3.görsel.webp
    73.2 KB · Hit: 93
Dostum forumda bu konulardan anlayan insan olduğunu pek sanmıyorum özellikle CryEngine gibi pek kullanılmayan bir oyun motoru için.

Dostum forumda bu konulardan anlayan insan olduğunu pek sanmıyorum özellikle CryEngine gibi pek kullanılmayan bir oyun motoru için.
Ücretsiz 3d bir oyun yapmak için hangi oyun motorunu kullanmalıyım

Ücretsiz 3d bir oyun yapmak için hangi oyun motorunu kullanmalıyım
Dostum öğrenmek açısından çok falza kaynak olduğu için unity öneririm. Genelde mobil oyunlarda unity baya ağırlıklı iken masaüstü oyunlarında ise Unreal bi tık daha önce. Her ne kadar ben unreal oğrenmek istesem bile kaynak çokluğundan dolayı unity kullanır, unity öneririm.

2D için ise bizzat kullandığım gamemaker Studio 2 yi öneririm.

Dostum öğrenmek açısından çok falza kaynak olduğu için unity öneririm. Genelde mobil oyunlarda unity baya ağırlıklı iken masaüstü oyunlarında ise Unreal bi tık daha önce. Her ne kadar ben unreal oğrenmek istesem bile kaynak çokluğundan dolayı unity kullanır, unity öneririm.

2D için ise bizzat kullandığım gamemaker Studio 2 yi öneririm.
sizin gibilerini bulmak cidden zor acaba arada bir soru sormak için sizi fazla rahatsız etmeyecek discord steam tarzı bir hesabınızı isteyebilir miyim?

sizin gibilerini bulmak cidden zor acaba arada bir soru sormak için sizi fazla rahatsız etmeyecek discord steam tarzı bir hesabınızı isteyebilir miyim?
Tabi, https://steamcommunity.com/id/NapiyonKanki/ Steam hesabımdan bana rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Açıkçası 3D oyun geliştirmek hakkından pek bilgim yok ama hiç olmazsa sizi nasıl bu işe başlayacağınızı elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,431
Üyeler
183,428
Son üye
Rzgar23
Geri