Neler Yeni

Crysis Win10 64 Bit Uyumluluk Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Çelik
Merhabalar Win 10 64 bit kullanıyorum. Piyasada Yüklemediğim Crysis kalmadı fakat oyunu hiç açamıyorum hepsinde siyah ekran geliyor ve oyun kapanıyor uyumluluk sürümlerinin hepsini denedim fakat hiçbiri çalışmadı uyuyumluluk sorunu gidericisinde Uyumsuz Uygulama olarak geçiyor Crysis, bu sorunu nasıl halledebilirim repair ya da fix crackleri de işe yaramıyor lütfen yardım edin.

xragu

80+ Gold
Merhabalar Win 10 64 bit kullanıyorum. Piyasada Yüklemediğim Crysis kalmadı fakat oyunu hiç açamıyorum hepsinde siyah ekran geliyor ve oyun kapanıyor uyumluluk sürümlerinin hepsini denedim fakat hiçbiri çalışmadı uyuyumluluk sorunu gidericisinde Uyumsuz Uygulama olarak geçiyor Crysis, bu sorunu nasıl halledebilirim repair ya da fix crackleri de işe yaramıyor lütfen yardım edin.
Oyunlar crack ise silip baska bir siteden yukleyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

xragu

80+ Gold
Yüklemediğim site kalmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun cracklerde değil bilgisayarımda hiçbir uyumluluk sürümüyle çalıştıramadım uygulamayı defalarca indirmeme rağmen farklı yerlerden
Hmm dosyalar eksik olabilir vede driverlar guncel mi ?

xragu

80+ Gold
Driver booster indirip oradan guncel olmayanlarin hepsini guncelleyebilirsin
Bilgisayarımı sıfırlamadan önce de aynısı oluyordu dosyalarda eksik yok driverları güncelleyip tekrar deneyeceği

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,404
Üyeler
172,830
Son üye
Georges St-Pierre
Top Bottom