Crysis Win10 64 Bit Uyumluluk Sorunu

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar Win 10 64 bit kullanıyorum. Piyasada Yüklemediğim Crysis kalmadı fakat oyunu hiç açamıyorum hepsinde siyah ekran geliyor ve oyun kapanıyor uyumluluk sürümlerinin hepsini denedim fakat hiçbiri çalışmadı uyuyumluluk sorunu gidericisinde Uyumsuz Uygulama olarak geçiyor Crysis, bu sorunu nasıl halledebilirim repair ya da fix crackleri de işe yaramıyor lütfen yardım edin.

Merhabalar Win 10 64 bit kullanıyorum. Piyasada Yüklemediğim Crysis kalmadı fakat oyunu hiç açamıyorum hepsinde siyah ekran geliyor ve oyun kapanıyor uyumluluk sürümlerinin hepsini denedim fakat hiçbiri çalışmadı uyuyumluluk sorunu gidericisinde Uyumsuz Uygulama olarak geçiyor Crysis, bu sorunu nasıl halledebilirim repair ya da fix crackleri de işe yaramıyor lütfen yardım edin.
Oyunlar crack ise silip baska bir siteden yukleyin

Yüklemediğim site kalmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun cracklerde değil bilgisayarımda hiçbir uyumluluk sürümüyle çalıştıramadım uygulamayı defalarca indirmeme rağmen farklı yerlerden

Yüklemediğim site kalmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun cracklerde değil bilgisayarımda hiçbir uyumluluk sürümüyle çalıştıramadım uygulamayı defalarca indirmeme rağmen farklı yerlerden
Hmm dosyalar eksik olabilir vede driverlar guncel mi ?

Driver booster indirip oradan guncel olmayanlarin hepsini guncelleyebilirsin
Bilgisayarımı sıfırlamadan önce de aynısı oluyordu dosyalarda eksik yok driverları güncelleyip tekrar deneyeceği

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,885
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri