Memoli12345
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 405
Cs 1.6 oyunu başlattıktan sonra siyah ekrnada kalıyor half life da kalıyor
gtx 1650ti 16 gb ram ryzen 7 4800hSistem özelliklerinizi tahmin mi edelim?
illaki eski sistemmi olması lazım oynayabilmek içinSistem özelliklerinizi tahmin mi edelim?
Eski sistemle alakalı değil, sorunun çözümü için fikir yürütebilmek için alakalıdır.gtx 1650ti 16 gb ram ryzen 7 4800h
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
illaki eski sistemmi olması lazım oynayabilmek için
hocam işte o olmuyor kısayolunda sağ tık yapıyorum uyuyumluluk çıkmıyorOyunun Exesine sağ tık > özellikler > uyumluluk'tan uyumluluğu Windows XP (Service Pack 3), eğer yoksa Windows 7'ye alıp öyle dener misin oyunu açmayı?
oyun exesini bulamıyorumOyunun Exesine sağ tık > özellikler > uyumluluk'tan uyumluluğu Windows XP (Service Pack 3), eğer yoksa Windows 7'ye alıp öyle dener misin oyunu açmayı?
Kısayola değil exeye Kısayola sağ tıklayıp dosya konumunu aç ordan bulursunhocam işte o olmuyor kısayolunda sağ tık yapıyorum uyuyumluluk çıkmıyor
O zaman şöyle steam kısayolundan dosya konumu>steam apps>common>c.s 1.6> sağ tık> özelliklerhocam işte o olmuyor kısayolunda sağ tık yapıyorum uyuyumluluk çıkmıyor
Kısayola sağ tıkladıktan sonra dosya konumunu aç de.hocam işte o olmuyor kısayolunda sağ tık yapıyorum uyuyumluluk çıkmıyor
hocam half life launcehr çıkıyor sağ tık yapsamda uyumluluk sekmesi yokKısayola değil exeye Kısayola sağ tıklayıp dosya konumunu aç ordan bulursun
Counter-Strike 1.6 Half-Life diye geçer. Common içinde Counter-Strike 1.6 diye bir dosya bulunmazO zaman şöyle steam kısayolundan dosya konumu>steam apps>common>c.s 1.6> sağ tık> özellikler
karşına çıkacaktır uyumluluk bölümü.
Dostum özellikler diyince çıkması gerek. Yukarıda genelin yanında çıkıyor.hocam half life launcehr çıkıyor sağ tık yapsamda uyumluluk sekmesi yok
Tamamdır hiç cs 1.6 oynamadım. CS:GO'da benim de başıma böyle bir sorun gelmişti böyle çözdüm.Counter-Strike 1.6 Half-Life diye geçer. Common içinde Counter-Strike 1.6 diye bir dosya bulunmaz
hocam şimdi yaptım çıktı teşekkür ederimCounter-Strike 1.6 Half-Life diye geçer. Common içinde Counter-Strike 1.6 diye bir dosya bulunmaz
Dostum özellikler diyince çıkması gerek. Yukarıda genelin yanında çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
ama tabi hala siyah ekranda adskldafkljafljkfaCounter-Strike 1.6 Half-Life diye geçer. Common içinde Counter-Strike 1.6 diye bir dosya bulunmaz
Dostum özellikler diyince çıkması gerek. Yukarıda genelin yanında çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle