CS 2 MERMİLER GİTMİYOR

Warwick1

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaslar cs 2 de 10 15 gun once mermiler iyi gidiyordu 2 haftadır oyuna girmiyorum mermiler hiç gitmiyor sizde de böylemi genel sorun mu

Merhaba arkadaslar cs 2 de 10 15 gun once mermiler iyi gidiyordu 2 haftadır oyuna girmiyorum mermiler hiç gitmiyor sizde de böylemi genel sorun mu
aimin soğumuş reis .d

Spreyden ziyade valorant gibi olmuş 3 mermi atman gerekiyor mesafeye göre

Benim de gitmiyor bir de karakterin yürüme mekaniği değişik tuşu bırakınca yürümeye devam edip kayıyor karakter

Spreyden ziyade valorant gibi olmuş 3 mermi atman gerekiyor mesafeye göre
normalde cs de spray atardım rankım global di simdi spray atıyorum gitmiyor tek tek sıkıyorum yine gitmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim de gitmiyor bir de karakterin yürüme mekaniği değişik tuşu bırakınca yürümeye devam edip kayıyor karakter
hocam duzeltirler mi bu sorunu valo devam edeceğim ona göre

normalde cs de spray atardım rankım global di simdi spray atıyorum gitmiyor tek tek sıkıyorum yine gitmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam duzeltirler mi bu sorunu valo devam edeceğim ona göre
Bilmiyorum ki ben de valodan kurtulmak için girdim cs2 çıktı diye o daha bozuk oyun çıktı, sadece ödülleri toplamaya giriyorum cs ye

Oyunda var sorun karşıdaki adam sanki hayalet tekli sıkmama rağmen adama mermiler değmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,209
Üyeler
183,400
Son üye
Arcade31s
Geri