Neler Yeni

Yardım CS 2 Seçkinde Kasa Düşürme Mantığı Nedir?

sinyorita

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre
Haftada 1 seviye atlarsan amorti eder zaten ama ne kadar sürede amorti eder bilemem şansına bağlı
son 6 haftada; 2 Rüya ve Kabuslar, 3 Kilowatt 1 Parçalanmış düştü. bunlar bile 7-7.50 dolar getirdi.

VioSensei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Emir
Ben 15 TL olduğu dönemde 180 liralık kasa düşürmüştüm mesela. Bilemezsin belki de 400 dolarlık yeni skin havuzundan AK-47 bile düşürebilirsin :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,593
İsim
Yuzarsef
Rehbere ihtiyacın yok. Csgo skins yaz git sonra steam hesabın ile siteye gir. Site sana diyor ki her gün beleş sandık açmak istiyorsan adının yanına CSGOSKINS yaz. Örneğin sen Demacia CSGOSKINS yapacaksın her gün 2 sandık açıyorsun. 7 gün peş peşe açarsan 7. Gün bonus 2 sandık daha hak tanıyor ama bunu açmak için de sitenin logoyu Steam profil fotoğrafı yapmanı istiyor (sadece sandığı açarken yap sonra kaldır, haftada bir değişiyorum bende profil fotoğrafını)
eyw kral adamsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 15 TL olduğu dönemde 180 liralık kasa düşürmüştüm mesela. Bilemezsin belki de 400 dolarlık yeni skin havuzundan AK-47 bile düşürebilirsin :)
keşke kardo keşke
Mesaj otomatik birleştirildi:

vallahi hocam ben de dolu skin vardı. dandik takımlar gelmeye başladığı için çoğunu sattım. çok para bağlamayın oyuna.
ben ucuz da olsa her silahta 1 skin olsun kafi diyorum geri kalan her şeyi satacam zaten direkt

Son düzenleme:
Top Bottom