X Xenoglo 80+ Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 133 Dahası Reaksiyon skoru 23 İsim Batu Çimen 20 Kasım 2023 #1 Redite çoğu kişinin bilgisayarına bulsştıgını gördüm siz ne diyorsunuz
Arif0 80+ Bronze Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1,147 Dahası Reaksiyon skoru 507 Konum Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya? İsim Arif İlgilendiği Kategoriler Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı? 20 Kasım 2023 #2 MidNight362 yazmış: Redite çoğu kişinin bilgisayarına bulsştıgını gördüm siz ne diyorsunuz Devamı için tıklayın... Daha önce görmedim ama daha yeni oyun. Sürekli bir açığı çıkıyor. Ben girdim ve daha bişeyler olmadı. İDK takıntılıysan girmeyede bilirsin pek bişey kaybetmiyon. Sunucular daha çok ilkel cs:go ya göre.
MidNight362 yazmış: Redite çoğu kişinin bilgisayarına bulsştıgını gördüm siz ne diyorsunuz Devamı için tıklayın... Daha önce görmedim ama daha yeni oyun. Sürekli bir açığı çıkıyor. Ben girdim ve daha bişeyler olmadı. İDK takıntılıysan girmeyede bilirsin pek bişey kaybetmiyon. Sunucular daha çok ilkel cs:go ya göre.