G Granedax 80+ Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 17 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Ömer 1 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar bildiğiniz gibi çoğu kişiye CS 2 geldi. Banada geldi ve indirdim ancak Vac Oyun Oturumunuzu Doğrulayamadı gibi bir hata alıyorum. Çözümü nedir?
Arkadaşlar bildiğiniz gibi çoğu kişiye CS 2 geldi. Banada geldi ve indirdim ancak Vac Oyun Oturumunuzu Doğrulayamadı gibi bir hata alıyorum. Çözümü nedir?
BringThaNoize 80+ Bronze Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1,831 Dahası Reaksiyon skoru 829 İsim Ahmet Aydın 1 Eylül 2023 #2 Bilgisayarını yeniden başlatıp tekrar dene.
G Granedax 80+ Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 17 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Ömer 1 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 BringThaNoize yazmış: Bilgisayarını yeniden başlatıp tekrar dene. Devamı için tıklayın... Denemiştim bir daha denim dedim garip bir şekilde oldu. Teşekkürler.
BringThaNoize yazmış: Bilgisayarını yeniden başlatıp tekrar dene. Devamı için tıklayın... Denemiştim bir daha denim dedim garip bir şekilde oldu. Teşekkürler.