bıçak olsa neyse de silah yani. topluluk sunucularında o skini alıp oynarsınşu skine hastayım ya dobloyu versem xantereste vardı takas etmez mi acaba xD
işte benim bildiğim bıçaklardan bile üst olan sarı renkli başka sarı skin yok bildiğim kadarıylaevet sadece howl ama bu sarı bıçak sarısından ayrı contraband rifle olarak geçiyor türü
ben b ye basıp alamadıktan sonra toplulukta oynasam ne kibıçak olsa neyse de silah yani. topluluk sunucularında o skini alıp oynarsın
yan hesabın varsa skin changer yükle o şekilde b basıp alırsınişte benim bildiğim bıçaklardan bile üst olan sarı renkli başka sarı skin yok bildiğim kadarıyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben b ye basıp alamadıktan sonra toplulukta oynasam ne ki
hocam sarı olmasının nedeni skini yapan 2 kişinin skini başka birinden çalması valve de buna çözüm olarak aslanı sarıya boyayıp bir daha oyuna sürdü contraband (Kaçak) statüsü verdi bu da cs tarihinde ilk ve tek oldu bu yüzden takasla da kasadan da elde edilemiyo ondan dolayı fiyatları bu kadar absürt seviyelerdeBenim bildiğim cs de tek sarı skin Alıntıyı görüntüleM4A4|Howl ama başka skinlerde olabilir başka varsa söyler misiniz?
Contraband''Kaçak'' olan tek skin howl. Nedeni ise oyuna eklenip daha sonradan telif hakkı dolayısıyla kaldırılması. Sadece 1 ay 10 gün gibi bir süre oyunda kaldı ve yerine M4A4 Desert strike eklendi.Benim bildiğim cs de tek sarı skin Alıntıyı görüntüleM4A4|Howl ama başka skinlerde olabilir başka varsa söyler misiniz?
çok güzel ama skin valla bir tane olsun isterdim ama 150 bin lira diyorlar kafayı yemişler heraldehocam sarı olmasının nedeni skini yapan 2 kişinin skini başka birinden çalması valve de buna çözüm olarak aslanı sarıya boyayıp bir daha oyuna sürdü contraband (Kaçak) statüsü verdi bu da cs tarihinde ilk ve tek oldu bu yüzden takasla da kasadan da elde edilemiyo ondan dolayı fiyatları bu kadar absürt seviyelerde
3-5 bin tlydi bir zamanlar aga beçok güzel ama skin valla bir tane olsun isterdim ama 150 bin lira diyorlar kafayı yemişler heralde![]()