Yardım CS:GO Düşük Fps nedenini bilmiyorum

Format cozmediyse ya driver sorunudur ya da donanımsal bir şey vardır.

oyun zevkimin içine ediyor arkadaşlarla 5v5 oynuyoruz arkadaşlar akıcı akıcı oynarken benim sistemin böyle düşük fps olması canımı sıkıyor rx560 lı laptop kullanan arkadaşım bile daha yüksek fps alıyor lolde falan 240 fpslerde oynayabiliyorum düşük ayarlarda yüksek ayarlar 160 170 falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dedim ya hafif bı oyun 1500₺ lık sistemde 60-70fps oynuyodum

Sıcaklık değerlerin normal mi bu arada ?
hocam sıcaklıklar normal işlemci sıcaklıkları 50lerde macunu yeni yeniledim zalman stc 8 macun kullanıyorum ekran kartı 45-55 arası geziyor

1683738120688.png
1683738131409.png

oyun zevkimin içine ediyor arkadaşlarla 5v5 oynuyoruz arkadaşlar akıcı akıcı oynarken benim sistemin böyle düşük fps olması canımı sıkıyor rx560 lı laptop kullanan arkadaşım bile daha yüksek fps alıyor lolde falan 240 fpslerde oynayabiliyorum düşük ayarlarda yüksek ayarlar 160 170 falan

hocam sıcaklıklar normal işlemci sıcaklıkları 50lerde macunu yeni yeniledim zalman stc 8 macun kullanıyorum ekran kartı 45-55 arası geziyor

1683738120688.png
1683738131409.png
oyunda yaklaşık 25 30 dkdırda açık

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Normal duruyor görev yöneticisinde hocam

Benim aklıma bişey gelmiyor dediklerimden başka

@Emmree

Normal duruyor görev yöneticisinde hocam

Benim aklıma bişey gelmiyor dediklerimden başka

@Emmree
sistem dolu olsa onada yorabilirdim ancak sistem boş yeni formatladım eski yeni bütün driverları yeniledim valve ilede iletişime geçtim yardımcı olmadılar
1683738299615.png
doluluk oranlarıda bunlar

Sorun yok hocam kuzenim 5 GB boş alan diskte oynuyordu sorunsuz
daha önce hiç yer kalmadığı haldede oynadığımda böyle bi sorun yoktu şu 2 3 aydır böyle gow açıyorum rdr açıyorum cayır cayır akıyor rdr yüksek ayarlar 50 fps alıyorum

1683738773240.png
aradan biraz daha zaman geçti ekran kartı derecesi böyle işlemciyede ryzen masterdan bakıyorum 50 lerde gene

hala bi çözüm yok

Geri