oyun zevkimin içine ediyor arkadaşlarla 5v5 oynuyoruz arkadaşlar akıcı akıcı oynarken benim sistemin böyle düşük fps olması canımı sıkıyor rx560 lı laptop kullanan arkadaşım bile daha yüksek fps alıyor lolde falan 240 fpslerde oynayabiliyorum düşük ayarlarda yüksek ayarlar 160 170 falanGarip hocam
hocam sıcaklıklar normal işlemci sıcaklıkları 50lerde macunu yeni yeniledim zalman stc 8 macun kullanıyorum ekran kartı 45-55 arası geziyorDedim ya hafif bı oyun 1500₺ lık sistemde 60-70fps oynuyodum
Sıcaklık değerlerin normal mi bu arada ?
oyunda yaklaşık 25 30 dkdırda açıkoyun zevkimin içine ediyor arkadaşlarla 5v5 oynuyoruz arkadaşlar akıcı akıcı oynarken benim sistemin böyle düşük fps olması canımı sıkıyor rx560 lı laptop kullanan arkadaşım bile daha yüksek fps alıyor lolde falan 240 fpslerde oynayabiliyorum düşük ayarlarda yüksek ayarlar 160 170 falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sıcaklıklar normal işlemci sıcaklıkları 50lerde macunu yeni yeniledim zalman stc 8 macun kullanıyorum ekran kartı 45-55 arası geziyor
Normal duruyor görev yöneticisinde hocamoyun zevkimin içine ediyor arkadaşlarla 5v5 oynuyoruz arkadaşlar akıcı akıcı oynarken benim sistemin böyle düşük fps olması canımı sıkıyor rx560 lı laptop kullanan arkadaşım bile daha yüksek fps alıyor lolde falan 240 fpslerde oynayabiliyorum düşük ayarlarda yüksek ayarlar 160 170 falan
hocam sıcaklıklar normal işlemci sıcaklıkları 50lerde macunu yeni yeniledim zalman stc 8 macun kullanıyorum ekran kartı 45-55 arası geziyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
sistem dolu olsa onada yorabilirdim ancak sistem boş yeni formatladım eski yeni bütün driverları yeniledim valve ilede iletişime geçtim yardımcı olmadılar
Sorun yok hocam kuzenim 5 GB boş alan diskte oynuyordu sorunsuzsistem dolu olsa onada yorabilirdim ancak sistem boş yeni formatladım eski yeni bütün driverları yeniledim valve ilede iletişime geçtim yardımcı olmadılar Alıntıyı görüntüle doluluk oranlarıda bunlar
daha önce hiç yer kalmadığı haldede oynadığımda böyle bi sorun yoktu şu 2 3 aydır böyle gow açıyorum rdr açıyorum cayır cayır akıyor rdr yüksek ayarlar 50 fps alıyorumSorun yok hocam kuzenim 5 GB boş alan diskte oynuyordu sorunsuz