CS GO DÜŞÜK FPS SORUNU

Perma Yİyecek Birisi

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
25,716
internette videolar baktığımda imzadaki sistemle low da 325 kayıt alırken 230 en yüksek grafikde kayıt alırken aldığı değerler bunda fakat rekabetçi girdiğimde fps 120 lere kadar düşüyor 180 de ortalama neden böyle olmuş olabilir

Parçalarda ısınma sorunu var mı?
Güç ayarları neyde, yüksek performans-dengeli gibisinden.
Kullanıdığınız fanın modelini söyler misiniz?
yüksekde rampage in bi fanı var 65 dereceyi geçmiyor ekran kartıma uv yaptım fakat ramime oc yaptım ekran kartı uv önceside aynıydı apex de mesela ekran kartı uv sonra sı fps ler düşmedi sıcaklık 13 derece düştü Rampage Frosty-Fix 12CM Rgb LED Fan 115X/AM4 3pin Işlemci Fiyatı (hepsiburada.com) bu fan var
Post automatically merged:

Parçalarda ısınma sorunu var mı?
Güç ayarları neyde, yüksek performans-dengeli gibisinden.
Kullanıdığınız fanın modelini söyler misiniz?
cs de işlemci 62 derecelerde ekran kartım 57 derecelerde

yüksekde rampage in bi fanı var 65 dereceyi geçmiyor ekran kartıma uv yaptım fakat ramime oc yaptım ekran kartı uv önceside aynıydı apex de mesela ekran kartı uv sonra sı fps ler düşmedi sıcaklık 13 derece düştü Rampage Frosty-Fix 12CM Rgb LED Fan 115X/AM4 3pin Işlemci Fiyatı (hepsiburada.com) bu fan var

cs de işlemci 62 derecelerde ekran kartım 57 derecelerde
O fan varsa işlemciyi 1.25V 3.8 ghz yapmanızı öneririm. Böylece belki çözebilirsiniz.

O fan varsa işlemciyi 1.25V 3.8 ghz yapmanızı öneririm. Böylece belki çözebilirsiniz.
1617436168982.png

böylemi yapayım

Yaptıktan sonra sıcaklıkları kontrol etmeyi unutmayın.
csde afterburner çalışmıyor bi kod vardı o kodu biliyorsanız söyleyin bide öyle deneyim

Alıntıyı görüntüle
böylemi yapayım

csde afterburner çalışmıyor bi kod vardı o kodu biliyorsanız söyleyin bide öyle deneyim
CS'de o program çalışmaz, başka yazılımlar ile bakmalısınız, ben occt öneririm çünkü grafik halinde gösteriyor ve çok daha iyi görülebilir oradan.

BİOS'dan belleklerin tam performansta çalışmasını sağlayan bir ayar ama siz yanlış hatırlamıyorsam 3266MHZ'de kullanıyordunuz, değil mi?

CS'de o program çalışmaz, başka yazılımlar ile bakmalısınız, ben occt öneririm çünkü grafik halinde gösteriyor ve çok daha iyi görülebilir oradan.
-untrusted yazınca oluyor afterburner

BİOS'dan belleklerin tam performansta çalışmasını sağlayan bir ayar ama siz yanlış hatırlamıyorsam 3266MHZ'de kullanıyordunuz, değil mi?
evet 1.45 v vermiştim 3266 da 14 cl de yapmıştık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,165
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri