Ama Donanım Arşivinin videolarındaki laptoplarda GPU kullanımı %90 üstü. Benim laptopta bir anormallik yok muIslemci cekirdek sayisi fazla ise her cekirdek kullaniyor csgo onun icin olabilur
Denetim masası ayarlarını yaptım ama optimize etmedim. Bir de öyle deniyim. Teşekkürler.Nvidia driver vs güncellemen gerek oyuna girmeden önce de geforce den optimize edip oyuna girmeyi dene bendede o sıkıntı vardı yaptigimda geçti sorun kalmadı denemeni tavsiye ederim bide oyunlarda her zamn nvidia glu açtığından emin ol ayarlardan değiştirebilirim nvidia denetim masasindan
Csgo zaten cpu kullanan bir oyunMerhaba,
Bilgisayarım Lenovo L340 Gaming. i5 9300H işlemci ve GTX 1650 ekran kartım olmasına rağmen CS:GO'da GPU kullanımım %40 üstüne çıkmıyor. Bunun sebebi ne olabilir?
FPS kilidi derken?işlemci besleyemiyor olabilir. ya da fps kilidi olabilir
Ama Donanım Arşivinin videolarındaki laptoplarda GPU kullanımı %90 üstü. Benim laptopta bir anormallik yok muCsgo zaten cpu kullanan bir oyun
Laptobun iyi fps sorunun yoksa çok takmana gerek yokAma Donanım Arşivinin videolarındaki laptoplarda GPU kullanımı %90 üstü. Benim laptopta bir anormallik yok mu