'Plexian
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
Selamlar dostlar,devamlı CS:GO oyuncusuyum. Son 1-2 haftaya kadar 60 FPS sabit geziniyordum kasmadan (vantilatör ile soğutarak) fakat, şu son kasa güncellemesinden sonra benim FPS'im 20'lere kadar düşmüş durumda. Oyunun bana sağlamış olduğu en düşük ayarlardayım, Steam kütüphanesindeki "Başlatma seçeneklerini ayarla" kısmında hali hazırda işime yarayacak tüm kodlar bulunuyor, Vantilatör ile kullandığımda aman aman sıcaklamıyor bilgisayar, maksimum 55-60 dereceleri falan görüyorum, Unlost'un videosundaki herşeyi de yaptım fakat yine hiç bir sonuca varamadım.
Sistemimi Lenovo G500 yazarak bulabilirsiniz fakat ben yine de size söyliyim.
4 GB RAM
İ3 3110 M
AMD RADEON HD8570 M (İntel HD Graphics 4000 de var ama CS:GO oynarken hangisini kullandığını bilmiyorum)
500 GB HDD
zaten içindekilerden anlamışsınızdır sistemin eski olduğunu. Maddi durumumuz iyi olmadığı için Abdullah abinin son videosunda dediği gibi ailemi üzmek istemiyorum. Lütfen kasmadan oynamam için bana bir şeyler tavsiye eder misiniz?
Sistemimi Lenovo G500 yazarak bulabilirsiniz fakat ben yine de size söyliyim.
4 GB RAM
İ3 3110 M
AMD RADEON HD8570 M (İntel HD Graphics 4000 de var ama CS:GO oynarken hangisini kullandığını bilmiyorum)
500 GB HDD
zaten içindekilerden anlamışsınızdır sistemin eski olduğunu. Maddi durumumuz iyi olmadığı için Abdullah abinin son videosunda dediği gibi ailemi üzmek istemiyorum. Lütfen kasmadan oynamam için bana bir şeyler tavsiye eder misiniz?