C Cihan gön 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 48 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Cihan gön 15 Nisan 2020 #1 Beyler cs go oynurum geçende yazmıştım d format attırdım fps düştü diye. Başka Bi bilgisayarcı ya götürdüm düzelmedi. Cs oynayan bilir sv diye bişey var orası kırmızı. Böyle Bi durum başına gelen var mı?
Beyler cs go oynurum geçende yazmıştım d format attırdım fps düştü diye. Başka Bi bilgisayarcı ya götürdüm düzelmedi. Cs oynayan bilir sv diye bişey var orası kırmızı. Böyle Bi durum başına gelen var mı?
Ö Ömer G. 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 59 15 Nisan 2020 #2 dostum oyunun kendi ayarlarını daha alçak seviyelere düşürürsen ve bazı önemli ayarları uygularsan fps artışın çok fazla olur bu videolar yeterli olacaktır umarım işine yarar
dostum oyunun kendi ayarlarını daha alçak seviyelere düşürürsen ve bazı önemli ayarları uygularsan fps artışın çok fazla olur bu videolar yeterli olacaktır umarım işine yarar
C Cihan gön 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 48 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Cihan gön 15 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Kanka ben o videoları ezberledim sorun 100 den 10 fps ye düşmesi. Ve sv yazan yarin kırmızı olması yenide sağol
Kanka ben o videoları ezberledim sorun 100 den 10 fps ye düşmesi. Ve sv yazan yarin kırmızı olması yenide sağol