Neler Yeni

Yardım CS:GO Grafik Ayarları Değişmiyor

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Cs de grafik ayarlarını düşüğe alıyorum, menüde düşük yazıyor ancak oyun içinde grafikler hala yüksek. Oyun dosyalarını doğruladım işe yaramadı, dün akşam oyunu kaldırıp tekrar indirdim hala aynı. Nasıl çözebilirim?

En İyi Cevap
User datadan 730'u silip bir daha dener misiniz hocam.

DIKKAT : bu klasörü sildiğin zaman oyunu bilgisayarına ilk defa yüklemiş gibi olacaksın. Çözünürlük, cgf, bind atamaların dahil hepsi sıfırlanacak. Eğer şuanki cfg'nden memnunsan config generatör atölye haritasından cfgnin tüm kodlarını kopyalayıp yedeğini almanız gerek. (show cfg tarzı bir buton var tıklayınca consoleda tüm ayarlarını gösteriyor)

730 KLASÖRÜ NEREDE
steam nereye kuruluysa
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\730

Ek olarak başlatma seçeneklerinde bilmediğin kodlar varsa kaldır belki yazdığın bir kod önerilen ayarlara alıyor olabilir sürekli olarak

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,576
İsim
Dontaçhi kâfi.

DIKKAT : bu klasörü sildiğin zaman oyunu bilgisayarına ilk defa yüklemiş gibi olacaksın. Çözünürlük, cgf, bind atamaların dahil hepsi sıfırlanacak. Eğer şuanki cfg'nden memnunsan config generatör atölye haritasından cfgnin tüm kodlarını kopyalayıp yedeğini almanız gerek. (show cfg tarzı bir buton var tıklayınca consoleda tüm ayarlarını gösteriyor)

730 KLASÖRÜ NEREDE
steam nereye kuruluysa

Ek olarak başlatma seçeneklerinde bilmediğin kodlar varsa kaldır belki yazdığın bir kod önerilen ayarlara alıyor olabilir sürekli olarak

En İyi Cevap

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

730 KLASÖRÜ NEREDE
steam nereye kuruluysa

Teşekkür ediyorum ama işe yaramadı, başka fikriniz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ediyorum ama işe yaramadı, başka fikriniz var mı?
Halloldu arkadaşlar teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Top Bottom