Neler Yeni

CS Go Güven Faktörü Düşük

bpolat09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
BARANCAN POLAT
Arkadaşlar Öncelikle Selam Uzun Bir Süreden Sonra CSGO ya Tekrar Başladım. Bi Süre Rankım DMG Olmasına Rağmen 4 Silver Arkadaşla Beraber Rekabetçi Oyun Girdim. Fazla Report Yemiş Olabilirm Onlara Göre Daha Fazla Adam Vuruyordum. Güven Faktörüm Kırmızıya Düştüğü İçin Karşıma Hile'li Oyuncu Gelme Olasılığı Yüksek Oynadığım Oyunlardan Zevk Alamaz Hale Geldim. Güven Faktörü Nasıl Yükseltilir. Bilgisi Olan Yardımcı Olursa Sevinirim. ☺

Noredless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Buğra Doğançay
Birlikte girdiğin oyunculardan övgü iste. ByNoGame de 3 tl ye 100 150 övgü atan kişiler de var. (NOT: topluluk sunucularından atılan övgüler kayıt edilmiyor.)

CHEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur Kaya
steamda ne kadar oyun satın aldığın .steamdaki seviyen.oyunlardaki saatin.yediğin reportlar. aldığın övgüler. güven faktörünü etkiliyor (klavyem ingilizce virgülü bulamadım nokta koydum idare et :ROFLMAO: )

bpolat09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
BARANCAN POLAT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birlikte girdiğin oyunculardan övgü iste. ByNoGame de 3 tl ye 100 150 övgü atan kişiler de var. (NOT: topluluk sunucularından atılan övgüler kayıt edilmiyor.)
Dostum aldım ancak hiçbir etki etmedi

bpolat09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
BARANCAN POLAT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
steamda ne kadar oyun satın aldığın .steamdaki seviyen.oyunlardaki saatin.yediğin reportlar. aldığın övgüler. güven faktörünü etkiliyor (klavyem ingilizce virgülü bulamadım nokta koydum idare et :ROFLMAO: )
yani aslında aldığım oyun sayısı ve diğer şeyler de sıkıntı yok tek sorun report olduğunu düşünüyorum ama nasıl çözerim hala bulamadım

Knife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Derin Berkoz
ondan deil kankamcok fazla report yiyince oluyort

Güven faktörü CS maçlarındaki yaptığın hareketlerle alakalı report yemen sorun değil ancak oyundan çıkman, insanlarla laf dalaşına girmen gibi durumlar bunu etkiliyor.

Fury35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mansur
Birlikte oynadığın kişiler hile olarak yakalanmış veya kendin report yemişsen güven faktörü düşüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,068,442
Üyeler
169,718
Son üye
zek8