Neler Yeni

CS:GO Haksız Ban Yer Miyim?

Emirhanly

80+
aga seçkin alalı haftalar oldu arkadaşla son 8 maçtır yoldaş oynuyorum ve kazanıyoruz . silverlarla oynuyoruz ve ne zaman el alsak mutlaka birisi ağlayıp wh diyip gereksiz report atıyor. Bu oyunda boş yere ban yersem hakkımı kmseye helal etmem sizce ban atarlar mı ? . Çok kez sordum bu soruyu çoğu kişiye . hilesin demi diyenler var onlara karşı hiç bişide demicem sadece düzgn şeklde cevap merak ediyorum

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Haklı yere bile yemezsin cs de merak etme :D

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,688
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bilgisayarında 3. parti bir yazılım çıkmadığı sürece CSde ban yiyeceğini zannetmiyorum.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
aga seçkin alalı haftalar oldu arkadaşla son 8 maçtır yoldaş oynuyorum ve kazanıyoruz . silverlarla oynuyoruz ve ne zaman el alsak mutlaka birisi ağlayıp wh diyip gereksiz report atıyor. Bu oyunda boş yere ban yersem hakkımı kmseye helal etmem sizce ban atarlar mı ? . Çok kez sordum bu soruyu çoğu kişiye . hilesin demi diyenler var onlara karşı hiç bişide demicem sadece düzgn şeklde cevap merak ediyorum
knkm merak etme rep yersen de birş ey olmaz pcnde 3. parti uygulama olmaz ise vac yemezsin sadece ov ye düşersin müfettiş izler karar verir ov den ban yersen bile itiraz hakkın var

Top Bottom