İkinci el i3 10100f - 10105f işlemcili GTX 1650 ekran kartlı sistem ile genelde çoğu oyunu oynarsınız gayet yeterli olur. Sadece CSGO için GTX 1050 Ti sistem bile fazlasıyla yeterli olur.Merhabalar,sadece CS go için 6-7 bin PC ne alınır monitörum kulaklık ve mousem var
Maalesef yine çıkar çıkmaz bastım stok tükenmiş. İtopyanın çıkardığı kampanyalı sistemleri hiç bir şekilde alamıyorum kalmıyor bizeBugun vok sistem cikacak bekleyebilirsiniz.
teşekkür ederimİkinci el i3 10100f - 10105f işlemcili GTX 1650 ekran kartlı sistem ile genelde çoğu oyunu oynarsınız gayet yeterli olur. Sadece CSGO için GTX 1050 Ti sistem bile fazlasıyla yeterli olur.
Ben almıştım ama vazgeçtim açıkcası paraya da ihtiyacım oldu. Size 7800e (eğer istanbuldaysanız) verebilirimMaalesef yine çıkar çıkmaz bastım stok tükenmiş. İtopyanın çıkardığı kampanyalı sistemleri hiç bir şekilde alamıyorum kalmıyor bize
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim
VOK-RISE sistem kargodan yarın gelecek duruma göre alabilirim. İade edicem yoksa sizden haber gelmezse ama beni mağdur etmeyin alacaksanız ben ona göre teslim alcamHangisi sistem hocam İstanbuldayim
i3 10100fben alıcam sistem özelliği yazarmısın istanbul kartaldayım güvendir ayakkabıda calışıyorum
Konu sahibine söylüyorum.i3 10100f
MSI B460M-A PRO
Corsair 8 GB Vengeance LPX Siyah 3000 MHZ CL16 X2
Sapphire Radeon 6500XT
Thermaltake H330 650W
Kioxia Exceria 500 GB Nvme ssd.