dexter1010
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam vatan bilgisayarı alacam 2 3 sene idare eder mi? psu yu yukseltmedenevet hocam 20k dan satılıyodu hemen sömurmüsler .d
Hocam vatan bilgisayarı alacam 2 3 sene idare eder mi? psu yu yukseltmedenevet hocam 20k dan satılıyodu hemen sömurmüsler .d
gider korkma akım korumalı bir priz al ama ne olur ne olmazHocam vatan bilgisayarı alacam 2 3 sene idare eder mi? psu yu yukseltmeden
hangi pc goremedim de benHocam vatan bilgisayarı alacam 2 3 sene idare eder mi? psu yu yukseltmeden
https://www.vatanbilgisayar.com/int...-pro-h610m-e-ddr4-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html bu hocamhangi pc goremedim de ben
iyimiş bununda fiyatı ilerde yükseltme yapmayı duşünuyorsanız anakartı yükseltebilirsiniz onun haricinde iyi
Hocam bende ps5 var bazen pahalı oyunları torrentten indirecem uncharted 4 Last of Us 2 vs. Kaldirirmiiyimiş bununda fiyatı ilerde yükseltme yapmayı duşünuyorsanız anakartı yükseltebilirsiniz onun haricinde iyi
kaldırırHocam bende ps5 var bazen pahalı oyunları torrentten indirecem uncharted 4 Last of Us 2 vs. Kaldirirmi
Hocam siz bilgisayara kaç k verdiniz bisey sorucamkaldırır
kaldırır diye dusunuyorum full ayarlarda değil tabikide unchartedi rahat oynarsınHocam bende ps5 var bazen pahalı oyunları torrentten indirecem uncharted 4 Last of Us 2 vs.
anlamadım kendi bilgisayarımmıHocam siz bilgisayara kaç k verdiniz bisey sorucam
Sizin hocamanlamadım kendi bilgisayarımmı
Merak ettiğim şey PlayStation bütün oyunları kaldırmasını rağmen nasıl bilgisayarlar 50 60 k yi geciyoranlamadım kendi bilgisayarımmı
ben geçen sene ryzen 5600 rx6700xt sistemi geçen sene 13k ya aldımSizin hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merak ettiğim şey PlayStation bütün oyunları kaldırmasını rağmen nasıl bilgisayarlar 50 60 k yi geciyor
Bana önerdiğinizin aynısı miben geçen sene ryzen 5600 rx6700xt sistemi geçen sene 13k ya aldım