Neler Yeni

CS:GO İçin Monitör Önerisi

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Bütçe
5500
Arkadaşlar genelde cs oynuyorum profesyonelleşme yolunda ilermek istiyorum onun için güzel bütçeme uygun monitör istiyorum aklımda bir tane model ama ne kadar TN panel olduğundan biraz tedirginim ama Zowie olduğundan kalitesi iyidir diye düşünüyorum XL2411K ne kadar iyidir bilmiyorum bütçem 5500 tl üzerine çıkamam maalesef başka model yada daha iyi monitör varsa yazarsanız sevinirim.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baktığım monitör.https://www.hepsiburada.com/benq-zowie-xl2411k-24-144hz-1ms-3xhdmi-dp-full-hd-tn-dyac-pivot-espor-oyun-monitoru-p-HBV000013TI31

Atyxah

80+ Silver
sadece cs için kullanacaksanız güzel monitör fakat günlük işler, farklı oyunlar, dizi, film için de kullanacaksanız tn panel hoşunuza gitmeyebilir

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
sadece cs için kullanacaksanız güzel monitör fakat günlük işler, farklı oyunlar, dizi, film için de kullanacaksanız tn panel hoşunuza gitmeyebilir
Cs genelde oynuyorum ama alırsam ana monitör olarak kullanacağım ama film yada ders çalışıyorum onlarda etkiler mi youtube görüntüleri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

EX2510S yada bu versiyona mı bakayim.

Atyxah

80+ Silver
Cs genelde oynuyorum ama alırsam ana monitör olarak kullanacağım ama film yada ders çalışıyorum onlarda etkiler mi youtube görüntüleri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

EX2510S yada bu versiyona mı bakayim.
ips va ve tn panel görüntü kalitelerini TELEFONDAN bakarak bir karar verin bence ips olduğu gibi gösteriyor (ben ips tercih ettim ve öneririm) va biraz bozuyor tn tam bozuyor ama ms süreleri de tam ters şekilde olduğundan dolayı tn e-spor için en uygunu oluyor renklerin doğru gözükmesine gerek yok zaten ama çok profesyonel e sporcu değilseniz bence ips alın derim ama yine de bir kıyaslama videosu izleyin

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
ips va ve tn panel görüntü kalitelerini TELEFONDAN bakarak bir karar verin bence ips olduğu gibi gösteriyor (ben ips tercih ettim ve öneririm) va biraz bozuyor tn tam bozuyor ama ms süreleri de tam ters şekilde olduğundan dolayı tn e-spor için en uygunu oluyor renklerin doğru gözükmesine gerek yok zaten ama çok profesyonel e sporcu değilseniz bence ips alın derim ama yine de bir kıyaslama videosu izleyin
Tamamdır bakayim.

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
xl2411k kullanıyorum görüntüsü öyle sorun yaratacak derecede kötü değil. cs dışında da gayet kullanılabilir. ips kullanmadım objektif değilim bu arada.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
xl2411k kullanıyorum görüntüsü öyle sorun yaratacak derecede kötü değil. cs dışında da gayet kullanılabilir. ips kullanmadım objektif değilim bu arada.
Performansı nasıl renklerde cs deki görüntü kalitesi nasıl arada film izleyeceğim o kadar etkiler mi ve şuanki fiyatı 4700 alınır mı yoksa indirim mi beklenir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,165
İsim
Burak Karadağ
Bak ben bunu almak istiyordum ama para bulamamıştım. Şuan G24F-2 var bende ama sorsan ben hâla bu BenQ'yu istiyorum. Kesinlikle bunu al derim. 2. el 240 hz ler ile hiç kendini strese sokma 2. ellere güvenim yok benim.
Bu da CS:GO için çok iyi yapılmış bir monitör . Hayırlı olsun diyelim şimdiden.
Ergonomi ve özellikleri çok iyi. Aynı DyAc gibi bir özellik var onu en üst seviyeye aldığında ghostingin üstünden silindir gibi geçiyor.
MONİTÖR LİNKİ

Son düzenleme:

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
Performansı nasıl renklerde cs deki görüntü kalitesi nasıl arada film izleyeceğim o kadar etkiler mi ve şuanki fiyatı 4700 alınır mı yoksa indirim mi beklenir.
görüntü kalitesi benim için ideal. hikayeli oyunlar da oynuyorum, film de izliyorum. zaten farklı modları var kendine göre ayarlıyorsun. ben çok daha uygun fiyata almıştım, bu fiyata değer mi orası tartışılır.

neqetria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
nqt lvl
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,682