Neler Yeni

Cs go kasa satma. (Nakide çevirme)

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Yusuf Bahadır
Merhabalar bir steam hesabım var. Çok eskiden abimle cs go oynuyorduk. Sonra bıraktık ara sıra girdi ev arkadaşım oynadı. Sonra da cs go kaldı öyle indirmedik bile. Geçenlerde yabancı birinin ulaşıp teklif vermesi ile envanterime baktım. En düşük topluluk fiyatı olarak hesaplandığında 1500TL den fazla eldiven kasası eski kasalar v.s olduğunu gördüm. Şimdi abimin çocuğu oldu yeni. Bunları satıp nakite çevirip çocuğa abime hediye olarak vermek istiyorum. Bunu yapmak mümkün müdür? Para eder mi?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kasaları ve itemleri sattıktan sonra pahalı ve satılma garantili bir skin alıp bynogame gibi komisyon karşılığı sattığın itemi nakite çevirebileceğin siteleri kullanman lazım hızlı teklif diye bir seçenekte sana ölü fiyat sunuyorlar onu sakın kabul etme ağır kazık yersin

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Yusuf Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasaları ve itemleri sattıktan sonra pahalı ve satılma garantili bir skin alıp bynogame gibi komisyon karşılığı sattığın itemi nakite çevirebileceğin siteleri kullanman lazım hızlı teklif diye bir seçenekte sana ölü fiyat sunuyorlar onu sakın kabul etme ağır kazık yersin
Peki kasaları satarken en düşük Topluluk fiyatından mı koyayım?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Peki kasaları satarken en düşük Topluluk fiyatından mı koyayım?
Hızlıca elinden çıkarmak istiyorsan en düşük fiyat kısmında yazan fiyatı sağdaki alıcının ödediği (komisyon dahil fiyat) kısmına yaz tüm ürünleri otomatik şekilde bir kuruş ucuza satabildiğin bir site vardı sanırım onuda kullanabilirsin

Top Bottom