Neler Yeni

CS:GO kasalarımı satmalı mıyım?

atosahin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Onur Şahin
Merhaba. Yaz indirimlerinde yaklaşık 850 liralık oyun alacağım ve önceden yatırım yapmış olduğum CS skinleri ve kasaları var kasaları ve skinleri satarsam 785 lira vergisiz direkt cüzdana çekebiliyorum. Skinleri bekletmem mi mantıklı yoksa satıp oyun almam mı? Skinleri bekletirsem gerçek paraya çevirmek istiyorum. Bunun için yaklaşık %30 vergisiz fiyattan kayıp olacak. (Ağustos ayı boyunca yurt dışında olacağım skinleri satma imkanım olmayacak)

https://steamcommunity.com/id/atosahin/inventory/

3 de Bronze deco.
1 de meteor.
Ve tüm kasalar.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,896
İsim
Mehmet
Dostum CS 2 ile skin fiyatlarının artması beklentisi var, ayrıca pazarı hiç incelemedim ama steam indirimleri başlayınca skin/kasa vs satan çok olduğu için fiyatlarda da düşüş vardır diye tahmin ediyorum. Dilersen CS 2 yi bekle, yatırım tavsiyesi değildir.

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Umut
Merhaba. Yaz indirimlerinde yaklaşık 850 liralık oyun alacağım ve önceden yatırım yapmış olduğum CS skinleri ve kasaları var kasaları ve skinleri satarsam 785 lira vergisiz direkt cüzdana çekebiliyorum. Skinleri bekletmem mi mantıklı yoksa satıp oyun almam mı? Skinleri bekletirsem gerçek paraya çevirmek istiyorum. Bunun için yaklaşık %30 vergisiz fiyattan kayıp olacak. (Ağustos ayı boyunca yurt dışında olacağım skinleri satma imkanım olmayacak)

https://steamcommunity.com/id/atosahin/inventory/

3 de Bronze deco.
1 de meteor.
Ve tüm kasalar.
90 TL'ye aldığım deagle skini 320 tl şuan bekle derim.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
90 TL'ye aldığım deagle skini 320 TL şuan bekle derim.
Onun sebebi pazarda bug var pazara koyduğun skinler pazara düşmüyor o yüzden pazarda sadece önceden satılmamış pahalı skinler duruyor

hsngndz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
hasan gündüz
Alacağın oyunları alman daha iyi olur. Steam'in kurları güncellemesi konuşuluyor ve yaz indirimleri bittiğinde alacağın oyunda extra artacak bunları hesaba katarak karar ver derim. Cs 2 çıktığında evet belki skinler artacak ama oyun fiyatları ne kadar artacak?

Top Bottom