Neler Yeni

CS:GO Maç Bulma Süresi ve Rank Sorunu

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
CS:GO gireyim dedim ve rekabetçi rankımın olmadığını sadece yoldaş rankımın olduğunu gördüm. Üstüne üstlük rekabetçi rankımı açmam için 10 maç atmam lazımmış. Bu benimle alakalı bir sorun mu yoksa başka bir şey mi. Ayrıca oyun bulma süreleri de 14-15dk. Şimdiden yanıtlayan arkadaşlara teşekkür ederim.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Hesabın yeni olduğu için 10 tane galibiyet alman lazım. Oyun bulmaya gelince şuan da sıkıntı var cs de. Çok yavaş ilerliyor. Düzelir.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesabın yeni olduğu için 10 tane galibiyet alman lazım. Oyun bulmaya gelince şuan da sıkıntı var cs de. Çok yavaş ilerliyor. Düzelir.
Evet hesap yeni olunursa 10 maç atılır bunu zaten biliyorum. Hesabımda bir sürü maç atıldı. Ayrıca kapsül alayım dedim aldım 3 liram vardı 1 liraya düştü ama kapsülü hiçbir yerde göremiyorum. Bunun sorunu ne? Sanırsam steam sunucularında bir şey var.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Evet hesap yeni olunursa 10 maç atılır bunu zaten biliyorum. Hesabımda bir sürü maç atıldı. Ayrıca kapsül alayım dedim aldım 3 liram vardı 1 liraya düştü ama kapsülü hiçbir yerde göremiyorum. Bunun sorunu ne? Sanırsam steam sunucularında bir şey var.
knk genel sorundan kaynaklı. Bende aldım kapsül geç geldi açtım. Çıkanı sattım para 30dk sonra geldi. AŞırı yoğunluktan dolayı.

Top Bottom