Neler Yeni

Yardım CS:GO Oynayacak Türk Arkadaş Bulabileceğim Bir Platform Arıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Mehmet MEYDAN
Oyun içi eşleştirme sistemi hep ruslar ile eşleştiriyor. Oyun içi aarkadaş bulma sisteminden davet ettiğimiz kimse gelmiyor. 2 3 bin kişilik türk dc sunucularına geldim kimse oynamıyor. CS:GO yu ciddi oynayacak rank kasacak arkadaş arıyorum ama bulamıyorum. Bunu bulmalık bir prograam bir platform var mıdır acep?

Oyun içi eşleştirme sistemi hep ruslar ile eşleştiriyor. Oyun içi aarkadaş bulma sisteminden davet ettiğimiz kimse gelmiyor. 2 3 bin kişilik türk dc sunucularına geldim kimse oynamıyor. CS:GO yu ciddi oynayacak rank kasacak arkadaş arıyorum ama bulamıyorum. Bunu bulmalık bir prograam bir platform var mıdır acep?
yanlış bilmiyorsam faceit'te karşılaşabilirsiniz. tabi xantares aim lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Mehmet MEYDAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende çok bilmiyorum ama türksen türklerle fln oyun atıyosun demek istediğim bi araştır
yok faceitte birkaç maç yaptım da onlaar apayrı sunucular sana ip veriyor oraya baağlanıp oynuyorsun 5'e 5. cs go dan bağımsız diye biliyorum onlar bana sadece oyun arkadaşı lazım

oquzhann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Oğuzhan
yok faceitte birkaç maç yaptım da onlaar apayrı sunucular sana ip veriyor oraya baağlanıp oynuyorsun 5'e 5. cs go dan bağımsız diye biliyorum onlar bana sadece oyun arkadaşı lazım
bende oyun arkadaşı arıyorum Rank ne

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Faceit bir oyun platformu, birkaç oyuna desteği var. Rank istiyorsanız MM oynayacaksınız. Oyun içinden oyuncu arama seçeneğinin kullanabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Mehmet MEYDAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende oyun arkadaşı arıyorum Rank ne
hocam ana hesaabım keleşin başındaydı onu arkadaşa veerdim şuan yan hesap novaa 2 daha yerleştirme maçlaarındayken bi arkadaaaş ban yemiş ondan düşük rankta başlattı kötü oynamam merak eetmeyin

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
2-3 bin kişilik dc sunucuları küçük sayılır hocam daha büyüklere yönel unlostun dcsi var yada türkiye csgo discord yazarsan googlea bir sürü grup çıkıyor en kalabalıklara gir illaki bulursun

Jaqeuin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Orhan ATAKUL
dmg iken oyunu bırakmıştım şu an çok sık oynamıyorum ama rank nova4 eğer ciddi kasacak birini arıyorsan mesajdan profilini bırak ekleyeyim kanka hesap genelde mg1 veya mg2lerle eşleşiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende çok bilmiyorum ama türksen türklerle fln oyun atıyosun demek istediğim bi araştır
csgo içerisinde rank kasmak isteyen birisi faceiti ne yapsın

Top Bottom