oyun ayarlarından, ses kısmında çıkış aygıtınızın türünü değiştirin (streo hoparlör yapıp tekrar kullandığınız cihaz türünü seçin)Csgo dışında diğer herşeyde ses geliyor. Sadece CS:GO da ses gelmiyor. Oyun dosyalarını doğruladım, Sürücü güncel, Pc yi yeniden başlattım ama sorun hala devam ediyor ne yapsam düzelir?
o tür basit şeyleri deenedim. Olmuyor bütün ses aygıtlarını denedım olmadıoyun ayarlarından, ses kısmında çıkış aygıtınızın türünü değiştirin (streo hoparlör yapıp tekrar kullandığınız cihaz türünü seçin)
Csgo dışında diğer herşeyde ses geliyor. Sadece CS:GO da ses gelmiyor. Oyun dosyalarını doğruladım, Sürücü güncel, Pc yi yeniden başlattım ama sorun hala devam ediyor ne yapsam düzelir?
farkında olmadan konsoldan sesi fln kapatmadınız değil mi?o tür basit şeyleri deenedim. Olmuyor
eğer kulaklık ile oynuyorsanız kulaklığı çıkartıp hoparlörünüz varsa ses gelip gelmediğini dener misiniz?o tür basit şeyleri deenedim. Olmuyor bütün ses aygıtlarını denedım olmadı
eğer bu dediklerim olmadıysa şunu deyebilirsiniz:farkında olmadan konsoldan sesi fln kapatmadınız değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer kulaklık ile oynuyorsanız kulaklığı çıkartıp hoparlörünüz varsa ses gelip gelmediğini dener misiniz?
Oyun orada gözükmüyor maalesefSes düzeyi karıştırıcısından kapatmış olabilir misin oyunun sesini?
hoparlörüm bozuk olduğundan deneyemedim. Konsoldan sesleri kapatmadım hatta ses gelsin diye birkaç tane kod girdim olmadı. kulaklığı tekrardan yapılandırdım olmadıfarkında olmadan konsoldan sesi fln kapatmadınız değil mi?
eğer kulaklık ile oynuyorsanız kulaklığı çıkartıp hoparlörünüz varsa ses gelip gelmediğini dener misiniz?
eğer bu dediklerim olmadıysa şunu deyebilirsiniz:
Denetim masası - ses - hoparlör (veya kulaklık ) sağ tık yapıp özellikler diyin . Gelişmiş seçeneğine girip varsayılan ayarlara sıfırla yapın