Neler Yeni

CS:GO ses gelmiyor ne yapmam lazım

AjanFiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fikret Demir
Csgo dışında diğer herşeyde ses geliyor. Sadece CS:GO da ses gelmiyor. Oyun dosyalarını doğruladım, Sürücü güncel, Pc yi yeniden başlattım ama sorun hala devam ediyor ne yapsam düzelir?

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Csgo dışında diğer herşeyde ses geliyor. Sadece CS:GO da ses gelmiyor. Oyun dosyalarını doğruladım, Sürücü güncel, Pc yi yeniden başlattım ama sorun hala devam ediyor ne yapsam düzelir?
oyun ayarlarından, ses kısmında çıkış aygıtınızın türünü değiştirin (streo hoparlör yapıp tekrar kullandığınız cihaz türünü seçin)

AjanFiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fikret Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun ayarlarından, ses kısmında çıkış aygıtınızın türünü değiştirin (streo hoparlör yapıp tekrar kullandığınız cihaz türünü seçin)
o tür basit şeyleri deenedim. Olmuyor bütün ses aygıtlarını denedım olmadı

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38

o tür basit şeyleri deenedim. Olmuyor
farkında olmadan konsoldan sesi fln kapatmadınız değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

o tür basit şeyleri deenedim. Olmuyor bütün ses aygıtlarını denedım olmadı
eğer kulaklık ile oynuyorsanız kulaklığı çıkartıp hoparlörünüz varsa ses gelip gelmediğini dener misiniz?

eğer kulaklık ile oynuyorsanız kulaklığı çıkartıp hoparlörünüz varsa ses gelip gelmediğini dener misiniz?
eğer bu dediklerim olmadıysa şunu deyebilirsiniz:
Denetim masası - ses - hoparlör (veya kulaklık ) sağ tık yapıp özellikler diyin . Gelişmiş seçeneğine girip varsayılan ayarlara sıfırla yapın

Son düzenleme:

AjanFiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fikret Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses düzeyi karıştırıcısından kapatmış olabilir misin oyunun sesini?
Oyun orada gözükmüyor maalesef

eğer bu dediklerim olmadıysa şunu deyebilirsiniz:
Denetim masası - ses - hoparlör (veya kulaklık ) sağ tık yapıp özellikler diyin . Gelişmiş seçeneğine girip varsayılan ayarlara sıfırla yapın
hoparlörüm bozuk olduğundan deneyemedim. Konsoldan sesleri kapatmadım hatta ses gelsin diye birkaç tane kod girdim olmadı. kulaklığı tekrardan yapılandırdım olmadı

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
acaba ses driverlarını mı sildiniz dicem. Bi ara bendede cs de o sorun olmuştu. ben cihaz türünü değiştirince düzelmişti

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Bluetooth kulaklık kullanıyorsanız Steam başlatmadan kulaklığı bağlayın öyle yapınca görüyor.

Top Bottom