Bütçen ne kadarcs go skinleri sizce hala pahalnir mi veya yatirim icin hangi skin onerirsiniz oynuyorum zaten kullanayim fiyati artsin
1000 hocam mesela ak asiimov mu alsam diyorum onda da gorevde kullanilmis 250 tane var fiyati hep 100 tl oynuyoor 860 suanda ,eskimisi 33 tane var 950 tl genelde sabit sence alsam hangisi daha mantikli az olan daha mi mantikliBütçen ne kadar
Artış hızı yavaşladı ama artmaya devam edecek. Popüler bir skin alın derim uzun vade için.cs go skinleri sizce hala pahalnir mi veya yatirim icin hangi skin onerirsiniz oynuyorum zaten kullanayim fiyati artsin
onerebilecegin ne var assiimov ak nasil meselaArtış hızı yavaşladı ama artmaya devam edecek. Popüler bir skin alın derim uzun vade için.
M4A4 The Coalition veya global offensive al(bs)1000 hocam mesela ak asiimov mu alsam diyorum onda da gorevde kullanilmis 250 tane var fiyati hep 100 TL oynuyoor 860 suanda ,eskimisi 33 tane var 950 TL genelde sabit sence alsam hangisi daha mantikli az olan daha mi mantikli
hocam ozellikle bunlari onermendeki neden ne acaba bilmedigim bir olay mi varM4A4 The Coalition veya global offensive al(bs)
Glock gamma doppler alabilirsin ama pahalı
AWP Paw rare pattern
Global offensive koleksiyonu çok iyihocam ozellikle bunlari onermendeki neden ne acaba bilmedigim bir olay mi var
yani glock gamma dopler alsam fiyati ucacak diyorsun tesekkurler paw da alayim sagolasinGlobal offensive koleksiyonu çok iyi
The coalition hem kırmızı hem koleksiyonu iyi hem de bs'si bile iyi duruyor ayrıca ucuz 200 TL civarı
Paw'ın rare patternları kasası pahalılaşınca iyi para edecek
CS2de gamma dopplerlar çok iyi pra ediyor
daha da yükselecek diyeyim uçacaktan ziyade ayrıca paw'ın rare patternlarına bakyani glock gamma dopler alsam fiyati ucacak diyorsun tesekkurler paw da alayim sagolasin
hocam sence hangisini alayimGlobal offensive koleksiyonu çok iyi
The coalition hem kırmızı hem koleksiyonu iyi hem de bs'si bile iyi duruyor ayrıca ucuz 200 TL civarı
Paw'ın rare patternları kasası pahalılaşınca iyi para edecek
CS2de gamma dopplerlar çok iyi pra ediyor
görevde kullanılmışhocam sence hangisini alayim