Ernest muçi fanı
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Selamlar,Cs go da kasa borsasına girmeye karar verdim ama napacağımı tam olarak bilemiyorum.Başlıktada yazdığım gibi kasa mı almalıyım yoksa marketten skin mi almalıyım.
kasa oranları dusuk skın almak mantıklıSelamlar,Cs go da kasa borsasına girmeye karar verdim ama napacağımı tam olarak bilemiyorum.Başlıktada yazdığım gibi kasa mı almalıyım yoksa marketten skin mi almalıyım.
Peki ne tür,hangi fiyatlardaki skinleri almalıyım.kasa oranları dusuk skın almak mantıklı
eğer kendini şanslı hissediyosan yada şanslıysan aç yoksa bıçak çıkarmak için 700 kasada 1 şansın var öyle diyeyimSelamlar,Cs go da kasa borsasına girmeye karar verdim ama napacağımı tam olarak bilemiyorum.Başlıktada yazdığım gibi kasa mı almalıyım yoksa marketten skin mi almalıyım.
zevkine göre alPeki ne tür,hangi fiyatlardaki skinleri almalıyım.
Tamamdır teşekkür ederim.zevkine göre al
butcen neyse ona gore alPeki ne tür,hangi fiyatlardaki skinleri almalıyım.
eğer kendini şanslı hissediyosan yada şanslıysan aç yoksa bıçak çıkarmak için 700 kasada 1 şansın var öyle diyeyim
Teşekkürler,önerdiğiniz skinler varmı.sarı item çıkarma ihtimali 0.70% idi galiba kimi insan hayatındaki ilk kasada ciksriyo kimi 300. kasasinda
benim bir tanıdığım kasalara 30000tl harcayıp 16000tl kazanmıştı büyük zarar
Çoook teşekkür ederim.ilk olarak ana silahlara skin al awp ak m4 falan sonra başlangıç silahları usp glock sonra gerisine bakarsin deagle falan
Teşekkürlerbütçenizi bilmeden skin onericem
ak headshot
m4 neonoir
awp asimow ( savaş görmüş) (blackimow)
glock gammadoppler
usp neonoir