Neler Yeni

CS:GO Sticker yatırımı ile doğru mu yaptım?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,163
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
https://steamcommunity.com/profiles/76561198875416106/inventory/

Envanterimdeki çıkartmalarım için 115 TL verdim ve yatırım yapmayı düşündüm geçen yılları da dikkate alarak. Mantıklı bir hareket yapmış mıyım? Yaklaşık 1 yıl sonra indirim öncesi fiyatlarına hatta daha da yükseğe çıkmasını bekliyorum.
Hocam çok iyi yapmışsın bence. Cs go yatırım yapılabilecek en iyi oyun. Ben 3 sene önce 80 liraya skin dizmistim. Şimdi 500 lira olmuş. Satıp cyberpunk ve Battlefield 5 alicam beleşe

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Hocam çok iyi yapmışsın bence. Cs go yatırım yapılabilecek en iyi oyun. Ben 3 sene önce 80 liraya skin dizmistim. Şimdi 500 lira olmuş. Satıp cyberpunk ve Battlefield 5 alicam beleşe
dolar düşerse galiba skin fiyatları da düşüyor dolara bağlı yani (öyle biliyorum)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,163
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
dolar düşerse galiba skin fiyatları da düşüyor dolara bağlı yani (öyle biliyorum)
Ona da bağlı olabilir lakin bence öyle değil. Çünkü 10 liraya aldığım bir skin 70 lira olmuş fakat diğer 10 liraya aldığım skın hâlâ 10 lira. Değişmemiş 3 senede. Bence sevilip sevilmemesi değerini arttırıyor. Güzel olanlara talep artıyor ve fiyatıda artıyor.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Ona da bağlı olabilir lakin bence öyle değil. Çünkü 10 liraya aldığım bir skin 70 lira olmuş fakat diğer 10 liraya aldığım skın hâlâ 10 lira. Değişmemiş 3 senede. Bence sevilip sevilmemesi değerini arttırıyor. Güzel olanlara talep artıyor ve fiyatıda artıyor.
o zaman dediğiniz gibidir büyük ihtimalle güzel yatırım o zaman

UncleDr3w

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hangi skinler onlar acaba? Çünkü bir etkinliğe bağlı bir skin almış olabilirsiniz ve etkinlik bitince satışı durduğu için sayı azalıyor ve nadirliği artıyor. Bu yüzden de ben bu stickerlara yatırım yaptım aslında. 1 aya satışı durdurulacak ve insanlar stickerları silaha takmaya başladıkça sayıları azalacak. Ne kadar azalırsa o kadar kâra geçeceğim. Yani ben öyle düşünüyorum. 6 yıldır böyle gidiyor bu işler. Şimdi sırf ben aldım diye durabilir.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bence bunlara yatırım çok mantıksız. milyonlarca stok sticker ve milyonlarca kapsul stok yapıldı. 6-7 yıl sonra değerlenirse bilmem ama 2-3 yıl içinde bişe olmaz. Değerlenmesi için pazarlarda bitmesi lazım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,163
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Hocam hangi skinler onlar acaba? Çünkü bir etkinliğe bağlı bir skin almış olabilirsiniz ve etkinlik bitince satışı durduğu için sayı azalıyor ve nadirliği artıyor. Bu yüzden de ben bu stickerlara yatırım yaptım aslında. 1 aya satışı durdurulacak ve insanlar stickerları silaha takmaya başladıkça sayıları azalacak. Ne kadar azalırsa o kadar kâra geçeceğim. Yani ben öyle düşünüyorum. 6 yıldır böyle gidiyor bu işler. Şimdi sırf ben aldım diye durabilir.
Benim bahsettiğim skinler normal silah skinleri. Stickerlar farklı bir konu. Bende sticker aldım. Dediğin gibi yazın veya yazdan sonra yeniden değerlenir gibi. Sen aldın diye niye dursun bu işler uzun zamandır böyle dediğin gibi.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

UncleDr3w

80+
Hocam bence boş yatırim bu çikartmalardan parasi olmiyan bile aldi çok fazla var en az 2 3 yil değerlenmez.
Garip olan ne biliyor musunuz. 3 yıldır insanlar bunları diyor ve 3 yıldır 3-4 katına çıkıyor stickerlar. Ben de öyle düşünüyordum ama artık almaya karar verdim. Bakalım ne olacak.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yatırım yapılacak en iyi oyun team fortress 2 dir