Reindi
80+ Silver
supreme eloda global ile silver aynı takıdma geliyor 1 i hile gerilerini taşıyorParalı sürümde mi oluyor bu dediğin?
supreme eloda global ile silver aynı takıdma geliyor 1 i hile gerilerini taşıyorParalı sürümde mi oluyor bu dediğin?
Bilmiyordum dostum o elolarda olduğum için üzücüymüşsupreme eloda global ile silver aynı takıdma geliyor 1 i hile gerilerini taşıyor
oynanmazCS GO bitti diye bir algı var sosyal medyada bu doğrumu ? Çok hile falan varmış, steam da şuan CS GO nun ücretsiz sürümü çok satanlar listesinde 1. Sırada, acaba diyorum yükleyip oynasam ücretsiz versiyon olduğu için çok fazla hile mi çıkar karşıma ? Yükleyip oynasam memnun kalırmıyım yoksa berbat bir haldemi şuan, oyuna hiç bulaşmayımı.
rütbe kartal zaten. herkes iyi oynuyor ama her el durmadan her smoke'un arkası vuranlar geliyorYorumun hile gibi oynaması mi yoksa cidden Mevlana gibi emin oldugun bir durum mu? Smurf çok oluyor çünkü bana bile hile diyen çok oldu şansa falan vurunca
Legit diyorsun yani anladım dostumrütbe kartal zaten. herkes iyi oynuyor ama her el durmadan her smoke'un arkası vuranlar geliyor
mesela ben supremim maç sonu ranklara baktığımızda 4 global 1 silver o silverda hile oluyor zaten yan hesapla girip hile açıyor arkadaşları boosluyor oyun oynanmaz artıkAlgı olduğu için biraz iyi oynayan hile gibi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilmiyordum dostum o elolarda olduğum için üzücüymüş
Seçkine hızlıca çıkarım 5-6 yıldır FPS oynuyom ama CS GO yu inanılmaz derecede kötüleyen bir kitle var algı mı gerçek mi diye merak etim paralı versiyonu alıcamSeçkin olmayan hesapla cs oynamak anca oyundan soğutur.
knk üst üste 3-4 maç aynı rakipler geliyor .d cs harbi ölmüş en azından paralı sürümü oynancak gibi değilO bitti diyenler neye göre diyor anlamadım. Oyunun günlük oyuncu sayısı 1 milyon. Bu oyun hiç biter mi?
seçkin almıcaksan hiç oynama zaten vaktine yazık. doğru kararSeçkine hızlıca çıkarım 5-6 yıldır FPS oynuyom ama CS GO yu inanılmaz derecede kötüleyen bir kitle var algı mı gerçek mi diye merak etim paralı versiyonu alıcam
Paranı ver Prime yap hesabını bak keyfine.CS GO bitti diye bir algı var sosyal medyada bu doğrumu ? Çok hile falan varmış, steam da şuan CS GO nun ücretsiz sürümü çok satanlar listesinde 1. Sırada, acaba diyorum yükleyip oynasam ücretsiz versiyon olduğu için çok fazla hile mi çıkar karşıma ? Yükleyip oynasam memnun kalırmıyım yoksa berbat bir haldemi şuan, oyuna hiç bulaşmayımı.