merak etme küfür ederler küfür yiyince reportlarlar .Ben az önce rekabetçi girdim. İlk küfürü onlar etti. Sonra ben küfür etmeyin arkadaşlar dedim. Ama bir süre sonra anneme sövmeye başladılar. Bende onlara soytarı ve obje dedim. Bir şey olur mu?
Başına gelecek ve olacak şey HİÇBİRŞEYBen az önce rekabetçi girdim. İlk küfürü onlar etti. Sonra ben küfür etmeyin arkadaşlar dedim. Ama bir süre sonra anneme sövmeye başladılar. Bende onlara soytarı ve obje dedim. Bir şey olur mu?
Kanka çok ağır konuşmuşsun.Ben az önce rekabetçi girdim. İlk küfürü onlar etti. Sonra ben küfür etmeyin arkadaşlar dedim. Ama bir süre sonra anneme sövmeye başladılar. Bende onlara soytarı ve obje dedim. Bir şey olur mu?
mahkemeye verebilirlerde o kadar kolay değil o işler ama iyi para varCevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. İçim rahatladı Ben mahkemeye bile verebilirler diye düşünmüştüm.
Bunu düşündüğüm için. Onlardan sonra bende bu sözleri söylemiştim.mahkemeye verebilirlerde o kadar kolay değil o işler ama iyi para var