Neler Yeni

Sizce başıma bir şey gelir mi biraz tedirgin oldum?

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dem Parti'nin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz bunu görmek için âlim olmaya gerek yok oy da verebilirsin özgürsün hiçbir şey olmaz bu senin iraden senin vebalin korkulacak durum yok.

nietzsche

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Çoban
Bugün dershane de sınıfımda ki 3 kişiyle kantinde otururken sohbet ediyorduk sonra aklıma takıldı onlara bu seçimde kime oy verdiniz dedim 1 i ben oyumu dem partiye verdim dedi diğer 2 si ise biz oyumuzu ak partiye verdik dediler sonra bana sordular sen oyunu kime verdin dediler bana ben onlara oyumu dem partiye verdim dedi sonra 1 arkadaş bana sen terörist misin dedi bir de bana seni polse şikayet edeceğim dedi bu arada o arkadaşın babası polismiş şimdi tedirgin oldum bir de o zaman kantinde etrafımızda bir sürü kişi oturuyordu konuştuklarımızı duymuşlardır diye çok korktum. Sizce başıma bir şey gelir mi biraz tedirgin oldum?
Dostum mecliste oy verebilme özgürlüğün olan herhangi bir partiye oy verdiğin için kimse seni içeri alamaz.(Şu anlık)
Gelecekte ne olur bilemem :)
Merak etme bir şey olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,472
Üyeler
163,502
Son üye
galo
Top Bottom