Neler Yeni

Cs.money Dolandırmaya başlamış (Dikkatli Olun!)

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
761
Bugün 32 trash item karşısında ak-47 frontside misty takası yapmak için takas sitesi arıyodum. Neredeyse en çok önerilen cs.money sitesinde yapmak istedim takası. steamle giriş yaptım. Daha sonra 121 tl ye gelecek şekilde itemlerimi koydum ve karşısına 121 tl lik Görevde Kullanılmış AK-47 Frontside Misty(~0.266 Float) koydum. Devamında steam den takas teklifi geldi ve hiçbir sıkıntı yoktu. Benim skinlerim ve karşı gelecek skin tamamıyla düzgündü. Daha sonra telefon onaylamasına geçince birden karşıdaki AK-47 gitti ve 32 skinim karşısında hiçbirşey almayacak hale geldim. (Resimler alttadır) Karşı taraftaki bot ben takası pc den kabul edince direk değiştirmiş ve telefon onaylamasına karşı verilecek skin olmadan geçmiş. SAKIN BU TUZAĞA DÜŞMEYİN! TELEFON ONAYLAMASI SIRASINDA KESİNLİKLE ÇOK DİKKAT EDİN!
scam 1.jpg
scam 2.jpg

Bunlarda başlamaz ya ./

Bugün 32 trash item karşısında ak-47 frontside misty takası yapmak için takas sitesi arıyodum. Neredeyse en çok önerilen cs.money sitesinde yapmak istedim takası. steamle giriş yaptım. Daha sonra 121 TL ye gelecek şekilde itemlerimi koydum ve karşısına 121 TL lik Görevde Kullanılmış AK-47 Frontside Misty(~0.266 Float) koydum. Devamında steam den takas teklifi geldi ve hiçbir sıkıntı yoktu. Benim skinlerim ve karşı gelecek skin tamamıyla düzgündü. Daha sonra telefon onaylamasına geçince birden karşıdaki AK-47 gitti ve 32 skinim karşısında hiçbirşey almayacak hale geldim. (Resimler alttadır) Karşı taraftaki bot ben takası PC den kabul edince direk değiştirmiş ve telefon onaylamasına karşı verilecek skin olmadan geçmiş. SAKIN BU TUZAĞA DÜŞMEYİN! TELEFON ONAYLAMASI SIRASINDA KESİNLİKLE ÇOK DİKKAT EDİN!
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çok saol 3 gün sonra bıçağımın banı bitiyordu bende kelebek alıcaktım teşekkürler

cs.money in bir sürü çakma dolandırıcı fake sitesi var hem cs.moneyın destegıne yazabılıyorsun ben ordan 5-6 kere trade aldım yanlış bilgi vermezsen sevnırım

Sen hangi siteden trade yaptın link atabilir misin

cs.money in bir sürü çakma dolandırıcı fake sitesi var hem cs.moneyın destegıne yazabılıyorsun ben ordan 5-6 kere trade aldım yanlış bilgi vermezsen sevnırım

Daha önce bir çok kez bende yaptım sıkıntısızca. İlk defa başıma geldi bu olay.Üstelik herkese de olacak demiyorum. Herkes ne olur ne olmaz dikkat etsin diye açtım konuyu. Ve de yaptığım site : https://cs.money/ Eğer bu da fake ise gerçeği yok galiba :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen hangi siteden trade yaptın link atabilir misin

Daha önce bir çok kez bende yaptım sıkıntısızca. İlk defa başıma geldi bu olay.Üstelik herkese de olacak demiyorum. Herkes ne olur ne olmaz dikkat etsin diye açtım konuyu. Ve de yaptığım site : https://cs.money/ Eğer bu da fake ise gerçeği yok galiba :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

orda destek diye bi yer var oraya yazarsan cevabını verırler diye düşünüyorum

Doğru site bu evet neden böyle bir şey yaptılar anlamadım tekrar trade at aynısını yaparlarsa bellidir

ben csgo.skin kullanmıştım herhangi bir sıkıntım olur mu steam hesabımla ilgili?

Geri