Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,553
''aw'' yazmışsın bro neye gülüyorsun. Bilgi yanlışından değil, küfürden.la uyarı yemisim asdkoanskodjmaspldöadöapğdsöas, haykirdim puhahahahaa
''aw'' yazmışsın bro neye gülüyorsun. Bilgi yanlışından değil, küfürden.la uyarı yemisim asdkoanskodjmaspldöadöapğdsöas, haykirdim puhahahahaa
ya neyse agzimi yeterince bozmusun ** yazarak daha yazmayacagim sana bisey koyun''aw'' yazmışsın bro neye gülüyorsun. Bilgi yanlışından değil, küfürden.
? Ne anlatıyorsun bilader sen. Ne saçma sapan konuşuyorsun.ya neyse agzimi yeterince bozmusun ** yazarak daha yazmayacagim sana bisey koyun
Cozunurluk vs nedir hocamArkadaşlar Ryzen 5 5500 işlemci kullanıyordum Ryzen 5 7500 F işlemci aldım ve DDR 5 sisteme geçiş yaptım
Ekran kartım Rx 6600 asus sizce kaç fps alırım cs valorantta
Adamlar cs ye diyordurFPS oyunlarını niye en yüksek ayarda test ediyorsun? En düşükte oynanır.
200 dediklerine bakma. Valorantta 1080p low ayarlarda 400-600 fps verir.
Düzgün alıntı yap sinirimi hoplatma düdük? Ne anlatıyorsun bilader sen. Ne saçma sapan konuşuyorsun.
Uyarıyı veren moderatör, git ona söyle bana niye laf atmaya çalışıyorsun? Ben mi belirliyorum forum kurallarını?
CS'de de o kadar almazAdamlar cs ye diyordur
4.3 low da alirCS'de de o kadar almaz
Saçma sapan haykırırsan ben de böyle alıntı yaparım düdükDüzgün alıntı yap sinirimi hoplatma düdük
Olması gereken zaten4.3 low da alir
Reis benimde i5 2400 işlemci var ekran kartı aldım r7 240 valorant düşük ayarlarda kaç fps alırım ram 16 GB?la uyarı yemisim asdkoanskodjmaspldöadöapğdsöas, haykirdim puhahahahaa