Neler Yeni

Cs ve valorant için monitör önerisi

babxo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mahmut
sende dereyi görmeden paçayı sıvamışın bi bileşenleri adam gibi topla monitör 2. planda olmalı şuanda senin için
Ben şuan parayı topladım. Ne alacağım 2.planda benim için. İşlemcim o fpsleri çıkarabileceği için kabaca belli. Ona ulaşımım da kolay. Hangi monitörü tercih edeceğimi bilemediğimden foruma danışmak istedim.

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
https://steamcommunity.com/id/EnesYLDRM/
Discord
EnesBey#7603
Ben şuan parayı topladım. Ne alacağım 2.planda benim için. İşlemcim o fpsleri çıkarabileceği için kabaca belli. Ona ulaşımım da kolay. Hangi monitörü tercih edeceğimi bilemediğimden foruma danışmak istedim.
o zaman sana bir tavsiye, bunu heryerden duyamazsın emin ol önüne gelen nete yazar en iyi en ucuz atar önüne. bir ürünü alacağın zaman o ürünün çok tutulduğuna emin ol ve 300 500 liranın lafıın yapıp dandik monitör alma ceremesini baya çekersin benden demesi. tavsiye dersen de viewsonic 27 veya 24 inç serisi gaaaayet işini görür. monitörde bu markadan şaşma derim

babxo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mahmut
o zaman sana bir tavsiye, bunu heryerden duyamazsın emin ol önüne gelen nete yazar en iyi en ucuz atar önüne. bir ürünü alacağın zaman o ürünün çok tutulduğuna emin ol ve 300 500 liranın lafıın yapıp dandik monitör alma ceremesini baya çekersin benden demesi. tavsiye dersen de viewsonic 27 veya 24 inç serisi gaaaayet işini görür. monitörde bu markadan şaşma derim
Önerin için gerçekten teşekkürler. Benq nun 144hz modeline ve asus un monitörlerine baktım şimdiye kadar. Asusun birçok modeli olduğundan kafam karıştı. Şimdi de önerin üzerine viewsonic'e bakacağım. Benq ve asus monitörler konusunda da fikrini sormak isterim. Önerdiğin modellerden + - özellikleri nedir bilgin var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,627
Üyeler
163,695
Son üye
ygt1