TheEdenProject
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 768
reis konuyu açanla aynı kişiyim de ben bu oyunların nerde oldugunu bilmıyorum dosya konumunu aç da yok sağ tıkta bulamadım nerdedirnvspcap64.dll indir | DLL‑files.com
nvspcap64.dll dosyasını ücretsiz indir! Eksik DLL hatasını gider. DLL hatasını kendin gider ya da otomatik çözmek için DLL‑files.com Client kullanarak yardım al.tr.dll-files.com
Bunu indir sonra içindeki dll dosyasını 2 oyununda dosya konumunu açarak oralara yapıştır sorunun düzelecektir.
steamdan normal yükledimreis konuyu açanla aynı kişiyim de ben bu oyunların nerde oldugunu bilmıyorum dosya konumunu aç da yok sağ tıkta bulamadım nerdedir
Tamam düzelmezse silip tekrar yüklerimHata sizinle alakalı değildir driver kısmında bir problem yaşıyorsunuz. Ddu indirip driverları kaldırıp temiz bir kurulum yapmanızı öneririm. Gerçi dll'yi atıncada düzelebilir Hatada bulunan kısma üstte paylaşılan dll'yi kopyalayıp deneyin öncelikle.
Kütüphane, oyunun üstüne gelip sağ tıklayınız özellikler diyip yerel dosyalar diyip göz at diyin. fakat hatada bulunan konumdaki dosyayı değiştirmeniz daha faydalı olucaktır.reis konuyu açanla aynı kişiyim de ben bu oyunların nerde oldugunu bilmıyorum dosya konumunu aç da yok sağ tıkta bulamadım nerdedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
steamdan normal yükledim
Paylaşılan dll'yi hatada bulunan konuma kopyalayın kesinlikle.Tamam düzelmezse silip tekrar yüklerim
Valorantın dosya konumunu açabiliyorsun. CS'nin ise Steam üzerinden ayar CS'ye gelip sağdan ayar simgesine tıklayın orada dosya konumu açma var, açtıktan sonra bin klasörünün içine atın dll dosyasını.reis konuyu açanla aynı kişiyim de ben bu oyunların nerde oldugunu bilmıyorum dosya konumunu aç da yok sağ tıkta bulamadım nerdedir
steamdan normal yükledim
nvspcap64.dll indir | DLL‑files.com
nvspcap64.dll dosyasını ücretsiz indir! Eksik DLL hatasını gider. DLL hatasını kendin gider ya da otomatik çözmek için DLL‑files.com Client kullanarak yardım al.tr.dll-files.com
Bunu indir sonra içindeki dll dosyasını 2 oyununda dosya konumunu açarak oralara yapıştır sorunun düzelecektir.
düzelmedide ddu nasıl yüklerim görüntü bağdaştırıcısında sıkıntı oldugunu zannediyorum youtubda da ona benzer bir şey gördüm linkini atabilirmisiniz ?Hata sizinle alakalı değildir driver kısmında bir problem yaşıyorsunuz. Ddu indirip driverları kaldırıp temiz bir kurulum yapmanızı öneririm. Gerçi dll'yi atıncada düzelebilir Hatada bulunan kısma üstte paylaşılan dll'yi kopyalayıp deneyin öncelikle.
Bendeki başka bir hata reis birdaha bakarmısın fotoya uyumlu değil Windows laSexy ads Visalia
Sugar daddies and piggies sexy get to the front of the line. But if you do, then send a pic and lets sart chatting or sexting in Visalia.www.cgtytpl.com
nvspcap64.dll indir | DLL‑files.com
Ddu ile silip yükleyince düzeldi arkadaşlar sağolun yardımlarınız için.Kütüphane, oyunun üstüne gelip sağ tıklayınız özellikler diyip yerel dosyalar diyip göz at diyin. fakat hatada bulunan konumdaki dosyayı değiştirmeniz daha faydalı olucaktır.
Paylaşılan dll'yi hatada bulunan konuma kopyalayın kesinlikle.
Sorun yok g.o. En iyi cevap verirsen çok sevinirimBendeki başka bir hata reis birdaha bakarmısın fotoya uyumlu değil Windows la
Ddu ile silip yükleyince düzeldi arkadaşlar sağolun yardımlarınız için.