M Mert 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,791 27 Aralık 2023 #14 Teslim ettiğine dair bir belgen var mı? Olsa dahi arıza belli değil. Geçmiş olsun, bilinmedik yerlere cihaz bırakmanın sonucu ağır oluyor maalesef.
Teslim ettiğine dair bir belgen var mı? Olsa dahi arıza belli değil. Geçmiş olsun, bilinmedik yerlere cihaz bırakmanın sonucu ağır oluyor maalesef.
A Aez32 80+ Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Ahmet Emre Zorlu 31 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Mert yazmış: Teslim ettiğine dair bir belgen var mı? Olsa dahi arıza belli değil. Geçmiş olsun, bilinmedik yerlere cihaz bırakmanın sonucu ağır oluyor maalesef. Devamı için tıklayın... Hocam daha alamadım ki laptopu hala orda
Mert yazmış: Teslim ettiğine dair bir belgen var mı? Olsa dahi arıza belli değil. Geçmiş olsun, bilinmedik yerlere cihaz bırakmanın sonucu ağır oluyor maalesef. Devamı için tıklayın... Hocam daha alamadım ki laptopu hala orda
M Mert 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,791 31 Aralık 2023 #16 Aez32 yazmış: Hocam daha alamadım ki laptopu hala orda Devamı için tıklayın... İşte teslim ederken herhangi bir belge aldın mı?
Aez32 yazmış: Hocam daha alamadım ki laptopu hala orda Devamı için tıklayın... İşte teslim ederken herhangi bir belge aldın mı?