Neler Yeni

CS2 Bırakıyorum Hangi Oyuna Geçmeliyim?

Critaes

80+ Bronze
Binlerce saatim olan CS yi bırakıyorum artık, ne zaman ki hileleri düzeltirler o zaman tekrar başlayabilirim ama düzeltebileceklerini sanmıyorum (valve'ın hiç umurunda değil gibi). Rekabetçi ve hilesi az olan veya bu konuda oyun yetkililerinin aktif olarak çalıştığı bir rekabetçi oyun önerisi yapar mısınız?

Apex Legends aklımda şuan birkaç yıl oldu oynamayalı şuan nasıldır bilmiyorum ama o da zevkli bir oyundu. Onun dışında bu tarz main yapabileceğim bir rekabeçi oyun önerisi yapabilir misiniz? Valorant haricinde.

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
alp
warzone önerebilirim

Reindi

80+ Silver
Binlerce saatim olan CS yi bırakıyorum artık, ne zaman ki hileleri düzeltirler o zaman tekrar başlayabilirim ama düzeltebileceklerini sanmıyorum (valve'ın hiç umurunda değil gibi). Rekabetçi ve hilesi az olan veya bu konuda oyun yetkililerinin aktif olarak çalıştığı bir rekabetçi oyun önerisi yapar mısınız?

Apex Legends aklımda şuan birkaç yıl oldu oynamayalı şuan nasıldır bilmiyorum ama o da zevkli bir oyundu. Onun dışında bu tarz main yapabileceğim bir rekabeçi oyun önerisi yapabilir misiniz? Valorant haricinde.
pubg PC başla silah bulursan çok güzel oyun bulamazsan kötü oyun

XLycHeR2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Arda

Csyi seviyorsan faceit dene bro

Palo DAYI 👑

80+ Gold
sunucular her ne kadar suankı oyunlar ıcın cok dolu olmasada arada gırıp bf1 ve bf 2042 oynarım zevklı oyunlar

Palo DAYI 👑

80+ Gold
yenı cıkan marvel rıvals da sans vverılebılır zaten ucretsız ama cs gıbı bır tarzı yok

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Eymenarthur

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bf42 sunucaları hala dolu bence 10 saniyede 64 kişilik mac buluyorum
bazen mac bulmuyor odada bekletıyor cok nadırde olsa zaten bende süreklı oynamıyorum adamlar orduda askerlık yapmıs sankı öyle ruhsuz oyuncuları var her ıkı oyundada :)

Critaes

80+ Bronze
warzone önerebilirim
İnceleyeceğim internetteki videolarını hoşuma giderse indirip deneyeceğim, teşekkürler öneri için.

sunucular her ne kadar suankı oyunlar ıcın cok dolu olmasada arada gırıp bf1 ve bf 2042 oynarım zevklı oyunlar
Gelecek sunması da önemli sonuçta oyunu sürekli oynamak istiyorum. Bu tarz oyunlar belli bir dönemlikmiş gibi geliyor, bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorumdur.

yenı cıkan marvel rıvals da sans vverılebılır zaten ucretsız ama cs gıbı bır tarzı yok
The finals, hyperscape ve daha nice türevleri gibi belli bir dönem reklam yüzünden hype olup sonra oyuncuların tekrar yüzüne bakmadığı bir oyun olur mu, yoksa tutunur mu?

squad ile r6 başla
İkisine de bakacağım teşekkürler, r6 ubisoft hesabımda bulunmakta ama indirmedim.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom

Eğer CS'nin birebir 5V5 bir oyun istiyorsan Valorant, daha komplike istiyorsan Rainbow Six Siege, Silah olsun yeter diyorsan şunlara bir bak. Battlefield 1-V-2042, PUBG, Warzone.

Critaes

80+ Bronze
Eğer CS'nin birebir 5V5 bir oyun istiyorsan Valorant, daha komplike istiyorsan Rainbow Six Siege, Silah olsun yeter diyorsan şunlara bir bak. Battlefield 1-V-2042, PUBG, Warzone.
Birebir aynısı olmasına gerek yok, farklı bir tempoda olan apex legends da gayet iyi bir oyun bana göre. Ama BF1 ve 2042 kısa süreli oyun gibi geliyor bana bilmiyorum belki de hatalıyımdır. Yani bir süre sonra oyuncusu ciddi sayıda azalır gibi. Warzone ise inceleyeceğim önceki yorumda da birisi önermişti.

Top Bottom