Neler Yeni

CS2 Dağıtımları devam ediyor mu?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Arkadaşa seçkin aldırtım yeni hesap açtık cs de steamde yeni büyük ihtimale şuanda cs biraz maç at falan diyor ranked için onları atıyorum rankedide açtığımda sizce gelir mi hem yeni cs hesabı olduğu için gelir mi hemde halen dağıtıyorlar mı bizim hesapta seçkin yok deniyemeceğiz bari bunda deniyelim bilgisayarın kaldırıcağını düşünmüyorum zatende deniyelim işte :D

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,560
İsim
Cengiz
Arkadaşa seçkin aldırtım yeni hesap açtık cs de steamde yeni büyük ihtimale şuanda cs biraz maç at falan diyor ranked için onları atıyorum rankedide açtığımda sizce gelir mi hem yeni cs hesabı olduğu için gelir mi hemde halen dağıtıyorlar mı bizim hesapta seçkin yok deniyemeceğiz bari bunda deniyelim bilgisayarın kaldırıcağını düşünmüyorum zatende deniyelim işte :D
evet gelir dostum bu arada sen kendi hesabına alamdın mı ya seçkin gidip başkasının mı hesabını kullanıyon

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet gelir dostum bu arada sen kendi hesabına alamdın mı ya seçkin gidip başkasının mı hesabını kullanıyon
Yok kanka ya cidden 400tl verebiliceğim şuanda para yok arkadaşın zaten daha bilgisayarı bile yok ileride alıcak ona hazırlık gibi bir şey o yüzden zaten bundan oynasamda sıkıntı olmucak.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,560
İsim
Cengiz
Yok kanka ya cidden 400tl verebiliceğim şuanda para yok arkadaşın zaten daha bilgisayarı bile yok ileride alıcak ona hazırlık gibi bir şey o yüzden zaten bundan oynasamda sıkıntı olmucak.
he yani çocuk kullanmıyor dimi anladığım kadarıyla

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
he yani çocuk kullanmıyor dimi anladığım kadarıyla
Aynen aynen kulanmıyor daha 1 yıl falan kulanmaz herhalde :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama tek sıkıntım daha ekran kartını almama 1-1.5 ay falan olabilir o yüzden açaba i3 10100f ve gt 1030 ile kaç fps alırım açaba cs2 de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes cs2 geçti herhalde csgo da rekabetçi bulmuyor :D

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Onur Altunay
Aga 96 saat oldu hâlâ gelmiyo CS2 drobu ya delircem

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Aga 96 saat oldu hâlâ gelmiyo CS2 drobu ya delircem
dalga dalga dağıtılıyor en son 8-9 eylül gibi dağıtılmıştı arkadaşa o zaman geldi bana 1 eylülde gelmişti eğer sunucuları kaldıracaksa daha oyun tam sürüme çıkabilecek bi halde değil (ki valve gene sunuculara yatırım yapmamış hala 64 tick 64 tickin içindeki aralıkları dolduruyorlar 1.1 .1.2 2.3 gibi gibi)

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Onur Altunay
dalga dalga dağıtılıyor en son 8-9 eylül gibi dağıtılmıştı arkadaşa o zaman geldi bana 1 eylülde gelmişti eğer sunucuları kaldıracaksa daha oyun tam sürüme çıkabilecek bi halde değil (ki valve gene sunuculara yatırım yapmamış hala 64 tick 64 tickin içindeki aralıkları dolduruyorlar 1.1 .1.2 2.3 gibi gibi)
Anladım kanka sağ ol

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
aykuttt
Rank açıldıktan 1 hafta sonra düştü. Kurulumu yaptım. Fakat oyunu steam uygulamasını açıp kütüphaneden oyna dediğinde sana seçim hakkı sunuyor. normal cs mi yoksa cs2 mi açılsın şeklinde.

Top Bottom