Huntsman bowie falan almam kanka. ya pala ya da survival. Pala'nin tek elinde dik sekilde tutma animasyonu yuzunden onu alasim var. 1500 tl atacagim icin steamden almak zorundayimTırnak makası 1 bu 2 .Kancalı bıçak bile bundan daha hoş duruyor. 1 ay oynayınca sıkılacaksın şeklinden .Almaman taraftarıyım.
Bynogame den 3000 3500 e huntsman bowie yada survival bıçaklarından bulabilirsin onlar daha iyi.
kanka sticker normalde kullanmiyodum berk rip tepe tarzi. baska guzel alternatif bulamadigim icin redline kullaniyorumredline da güzel stickerlar olsa satma diyeceğimde bu haliyle çok bi olayı yok yani
Hocam balon yayıncıları izlemiyorum yani bilmiyorum tam olarak nasi bi tarzdan bahsettiğinizi. Elimde olsa satmak istemeyeceğim tek ak skini mavi laminant üstüne 4 tane holo 2015 ya da 2016dan mavi stickerHuntsman bowie falan almam kanka. ya pala ya da survival. Pala'nin tek elinde dik sekilde tutma animasyonu yuzunden onu alasim var. 1500 TL atacagim icin steamden almak zorundayim
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka sticker normalde kullanmiyodum berk rip tepe tarzi. baska guzel alternatif bulamadigim icin redline kullaniyorum
aldim direkt yaHocam balon yayıncıları izlemiyorum yani bilmiyorum tam olarak nasi bi tarzdan bahsettiğinizi. Elimde olsa satmak istemeyeceğim tek ak skini mavi laminant üstüne 4 tane holo 2015 ya da 2016dan mavi sticker
hoaldim direkt ya