parayi nakit cekiceksen tr deki odeme sistemleri destekliyormu diye bakpeki satarken nelere dikkat etmem gerekiyor?
parayi nakit cekiceksen tr deki odeme sistemleri destekliyormu diye bak
1-2 hafta bekledim fakat alıcı çıkmadı bene kaldırdım o yüzden yabancı site arayışı içerisindeyim.valla global sitelerde ödeme yöntemleri olmuyor parayı çekmek için ya bitcoin yada PayPal gerekiyordu , ama bence tr de sat 350 dolar da olsa satılır bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
key dropu araştır bi onlar skin alıyordu galiba
para çekimi yok diye biliyorum ama keydroptavalla global sitelerde ödeme yöntemleri olmuyor parayı çekmek için ya bitcoin yada PayPal gerekiyordu , ama bence tr de sat 350 dolar da olsa satılır bence
key dropu araştır bi onlar skin alıyordu galiba
swift uluslararasi para transfer seyi herhalde ama komisyonuda baya yuksek diye biliyorumAlıntıyı görüntüle
Bunlardan herhangi birisiyle Türkiye'de para transferi yapılabiliyor mu?
valla bilmiyorum kral keydropta para çekimi var papara felan da var hatta galiba ama satış olayı nasıl onu bilmiyorumAlıntıyı görüntüle
Bunlardan herhangi birisiyle Türkiye'de para transferi yapılabiliyor mu?
1-2 hafta bekledim fakat alıcı çıkmadı bene kaldırdım o yüzden yabancı site arayışı içerisindeyim.
para çekimi yok diye biliyorum ama keydropta
Buff da aynı fiyata satılabilirliği yuksek bir bıcakla takasla tl ile satCS2 bıçak satmak istiyorum fakat 350$ olduğu için Türk çok alıcı çıkacağını düşünmüyorum bıçağı satmak için yabancı bir site önerebilir misiniz?
ve satarken nelere dikkat etmem gerekiyor?
Fiyat yüksek değil. Satılabilecek bir fiyat. ByNoGame veya Gamesatış gibi yerlerden satabilirsin.CS2 bıçak satmak istiyorum fakat 350$ olduğu için Türk çok alıcı çıkacağını düşünmüyorum bıçağı satmak için yabancı bir site önerebilir misiniz?
ve satarken nelere dikkat etmem gerekiyor?