CS2 Fps Kendi Kendine Düşüyor ve Yükselmiyor

Reaksiyon skoru
1
Ryzen 5 1600af
1070ti 8gb Rog Strix
16gb ram
1tb m2 ssd sistemimin özellikleri
cs2 oynarken fps değerleri 160-230 arası seyrediyor bunlar normal ancak bir süre oyun oynadıktan sonra fps değerleri 50-70 arası gidip geliyor oyunu açıp kapatmayınca düzelmiyor, ısı değerleri şu şekilde;
cpu 63 max
gpu 72 max görüyor oyun ayarlarım;
1280x1024 ve geri kalan ayarlar düşük, steam üzerinde başlatma kodlarında -high ve -threads 6 komutları girili.
Ekran kartı driverlerini ddu ile tamamen kaldırıp artakalan dosyaları temizleyip temiz bir kurulum yaptım düzelmedi, format attım yine bir sonuç alamadım.

Belirtmek isterim Windows üzerinde oyun modu ayarlarım açık game bar kapalı ekran kartımın son driver sürümü ve ayarları olması gerektiği gibi, sistemin termal bakımları yeni yaptım. Bios son sürüme güncelledim ve belirtmek isterim başka bir oyunda bu sorun yaşanmıyor.

Hocam bence başlatma komutlarını silmeyi ve steam arayüzünü kapatmayı deneyebilirsin

cs2 kaynaklı maalesef 2 güncelleme öncesinden beri aynı sorun var çaresi oyunu kapatıp açmak 7800x3d 9070xt kullanıyorum ara ara oluyor dediğin gibi başka oyunda olmuyor bf6 beta oynadım 2 hafta sonu boyunca neredeyse aralıksız 1 kere bile fps sorunu yaşamadım

Hocam bence başlatma komutlarını silmeyi ve steam arayüzünü kapatmayı deneyebilirsin
Hocam eklemeyi unuttum kusura bakmayın, komutları silmeyi ve arayüzü kapatmayı denedim maalesef bir işe yaramadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cs2 kaynaklı maalesef 2 güncelleme öncesinden beri aynı sorun var çaresi oyunu kapatıp açmak 7800x3d 9070xt kullanıyorum ara ara oluyor dediğin gibi başka oyunda olmuyor bf6 beta oynadım 2 hafta sonu boyunca neredeyse aralıksız 1 kere bile fps sorunu yaşamadım
Evet dediğiniz gibiymiş yabancı bir kaynakta bu belirtilmiş güncelleme kaynaklı sorun oluyormuş bazı kullanıcılarda. Mesajlarınız için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,095
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri