Öneri CS2 Hile önerisi 3k butce

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
+UP yasin için konuyu aktif tutuyorum koşun linçleyin beni acil yasini tatmin ediyoruz
senin kafanı diyeceğim olmayacak düzgünce adam anlatıyor anlasana o kadar hile arıyorsan foruma sormayacaksın soruyu sorma şeklin önemli şunu yazsan kimse tepki göstermez.

‘’Cs de adam beni @besinin şeyinden 360 atarak vurdu bu hile nedir nasıl şikayet edilir ?’’

Buna cidden uyarı yersem bir hafta foruma girmem

senin kafanı diyeceğim olmayacak düzgünce adam anlatıyor anlasana o kadar hile arıyorsan foruma sormayacaksın soruyu sorma şeklin önemli şunu yazsan kimse tepki göstermez.

‘’Cs de adam beni ebesinin şeyinden 360 atarak vurdu bu hile nedir nasıl şikayet edilir ?’’

Buna cidden uyarı yersem bir hafta foruma girmem

bak yine dürüst oldugumuzdan kaybettik gördün mü okumaya başlarken aha dedim yine bi tane daha linc geldi ahhahahha :D

ne yapmaya gerek var biz gidekte normal adamları vuralım demiyoruz ki gidecez karsımıza gelen hileyi vuracaz sonra normal sekilde oyunumuzu oynicaz anlmiyorum ki niye bukdr herkes tepki gosterdi csnin parcası zaten artık hile yani ben hile kullanmaya başlayınca denize su dökmus olucam o kadar
Yakışmaz adam akıllı oynayana hileyi reportlarsın banlanır

seckin varsa 30 mactan birinde anca hile geliyor iyi oynayanlara hile demeyi birakin hocam

seckin varsa 30 mactan birinde anca hile geliyor iyi oynayanlara hile demeyi birakin hocam

ya inan uzun uzun yazdım buna ama ugrasmicam hile ama onu soyleyeyim iyi aimli adamlar değil yani aynı anda çok hızlı şekilde saniyelik her tarafa dönebiliyor adamlar ki elomda dusuk

ya inan uzun uzun yazdım buna ama ugrasmicam hile ama onu soyleyeyim iyi aimli adamlar değil yani aynı anda çok hızlı şekilde saniyelik her tarafa dönebiliyor adamlar ki elomda dusuk
hile oldugundan suphelendiginiz macin kaydini indirin adami inceleyin hocam buyuk ihtimalle siradan iyi oynayan biri

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri