Neler Yeni

Cs2 Ne zaman çıkacak

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Donald
ya bilgisi olan varsa yazabilir mi 14ünde çıkçaklar dedi hiç bir tık yok

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
2023 Yazında çıkacak. 14 Haziran diye bir veri paylaşılmadı. Resmi olmayan açıklamalara kulak vermeyiniz.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Bence csgo nun çıktığı tarihte çıkacak

CptSpork

80+ Bronze
14 Haziran tarihi twitterde 2 tane elemanın söylemi. Birisi çinden aldığı duyumlara göre, diğeri ise HackerOne sitesinde Valve'nin yaptığı duyuruya dayanarak söylüyor.

Benim fikrim şu anda valve'nin bile aklında net bir tarih yok. Çünki oyunda sürekli yeni hatalar keşfediliyor ve oyun şu anda çok eksik.
Valve'nin bile aklında net bir tarih yoktur. Ama en azından tam sürüm olmasa bile açık betanın temmuz'un sonuna kadar başlayacağını düşünüyorum.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Muhtemelen yaz aylarını ıskalayacağız, benim tahminim bu yönde. Kesin bir bilgi yok.

CptSpork

80+ Bronze
Muhtemelen yaz aylarını ıskalayacağız, benim tahminim bu yönde. Kesin bir bilgi yok.
CS2 tanıtım videolarının sonunda "bu yaz geliyor" yazısı vardı. Acaba bu yaz derken hangi aylardan bahsediyorlar :D
Bence oyunun tam sürümünü görmesek de 1-2 ay içerisinde limited testin sona ereceğini ve açık betaya geçeceğini düşünüyorum.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
CS2 tanıtım videolarının sonunda "bu yaz geliyor" yazısı vardı. Acaba bu yaz derken hangi aylardan bahsediyorlar :D
Bence oyunun tam sürümünü görmesek de 1-2 ay içerisinde limited testin sona ereceğini ve açık betaya geçeceğini düşünüyorum.
Öyle yazdığını biliyorum ama bir de şu meselemiz var :)

Belki açık beta dediğin gibi olabilir ancak cs go nun yerine geçişi bu yaza yetişmezse hiç şaşırmam.

CptSpork

80+ Bronze
Valve bu gün çalışmaya erken başladı. Yeniden harekletlenmeler başladı.

Ayrıca 20 dakika önce CSGO'ya bir güncelleme yapıldı, atölye ile ilgili olduğu tahmin ediliyor.
1686768065350.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Yukarıdaki tweetin özeti: CS 2 için Steam Atölyesi kısmen aktifleştirilmiş. Dün CS2 Atölyesine herhangi bir yükleme yapamazken bugün artık harita yüklemesine açılmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:
Top Bottom