Neler Yeni

CS2 Silah Kasasını nasıl nakite çevirebilirim?

Nezha

80+
Selamlar önceden bynogame üzerinden kasa anahtar skin satmıştım ama epey oldu sene 2016 idi. İnternette araştırma yaptım ancak dolandırılma durumundan nasıl korunabiliriz, nasıl güvenli olarak satabiliriz net bir sonuca varamadım. Gamesatış, Bynogame, kopazar'a baktım şimdiye kadar, her birinin sistemi ayrı. Satarken taklit bir hesaba gönderirsem diye korkuyorum. Forumdaki benzer konuları okudum ancak sadece site önerisi verilmiş, nasıl satılacağı hakkında detay göremedim. O sitelerde de detaylı olarak anlatılmıyor. Bu nedenle güncel olarak satış yapmış olanlardan yol göstermeleri için yardım bekliyorum.

EsdeathSama

80+ Bronze
Gamesatış, bynogame ile sat işte. Satarken video kaydı al, alıcının takas linkini yavaş yavaş kopyala ve tarayıcına yapıştır takası gönder yeter.

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Metehan bahar
Nasil bir yol anlamadim. Yabancı sitelerde çekme islemi cripto ile olur başka türlü varmi bilmiyorum.
O yüzden TR sitelerini kullaniyorum
Bynoda,
Skini seçersin.
Fiyat girersin.
Alıcı direkt o fiyattan alabilir farkli bir fiyat teklif edebilir.
Alinca sana mesaj gelir
Siteye girip adamin trade linki gözükür,sen yollarsın. Yani dolandirilma falan olmaz.
Gamesatista ayni sekildeydi bayadır kullanmasamda. Basit yani.
Bynogame her ne kadar önersemde komisyonu fazla. + Skinlerde azcik bile indirim yapmazsan bazı skinler hariç alinmaz.
Senin dediğin dolandırıcılık yabancı sitelerde api key dolandırıcı idi . Kaldi ki o bile artik bitti gibi. Bynoyu cok aktif kullaniyorum bu arada. Farkli sorun varsa sor

Nezha

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamesatış, bynogame ile sat işte. Satarken video kaydı al, alıcının takas linkini yavaş yavaş kopyala ve tarayıcına yapıştır takası gönder yeter.
Nasil bir yol anlamadim. Yabancı sitelerde çekme islemi cripto ile olur başka türlü varmi bilmiyorum.
O yüzden TR sitelerini kullaniyorum
Bynoda,
Skini seçersin.
Fiyat girersin.
Alıcı direkt o fiyattan alabilir farkli bir fiyat teklif edebilir.
Alinca sana mesaj gelir
Siteye girip adamin trade linki gözükür,sen yollarsın. Yani dolandirilma falan olmaz.
Gamesatista ayni sekildeydi bayadır kullanmasamda. Basit yani.
Bynogame her ne kadar önersemde komisyonu fazla. + Skinlerde azcik bile indirim yapmazsan bazı skinler hariç alinmaz.
Senin dediğin dolandırıcılık yabancı sitelerde api key dolandırıcı idi . Kaldi ki o bile artik bitti gibi. Bynoyu cok aktif kullaniyorum bu arada. Farkli sorun varsa sor
Tam o api key ile ilgili soru soracaktım. Api key kontrolü yaptığımda kendi alan adım boş çıkıyor yani güvenli olarak görünüyor ama karşının alan adı bizi ilgilendiriyor mu onu anlamıyorum. O zaman dediğinize göre ilan çekilince video alınırken trade linke fırlatıyorum kasayı oluyor bitiyor. Anladım teşekkür ederim.

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Metehan bahar
Tam o api key ile ilgili soru soracaktım. Api key kontrolü yaptığımda kendi alan adım boş çıkıyor yani güvenli olarak görünüyor ama karşının alan adı bizi ilgilendiriyor mu onu anlamıyorum. O zaman dediğinize göre ilan çekilince video alınırken trade linke fırlatıyorum kasayı oluyor bitiyor. Anladım teşekkür ederim.
Video ne alaka onu anlamadim. Karşınin alan adi ne onu da anlamadim. Teklifi zaten siz yolluyorsunuz neyin videosu neyin dolandırıcılığı.

EsdeathSama

80+ Bronze
Video ne alaka onu anlamadim. Karşınin alan adi ne onu da anlamadim. Teklifi zaten siz yolluyorsunuz neyin videosu neyin dolandırıcılığı.
Gamesatış-itemsatış-itempazar her ihtimale karşılık satış işlemine başlamadan önce kayıt alınmasını istiyor.

Nezha

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hani site aracılığıyla kasayı gönderiyoruz ya, kasayı alan adam siparişi onaylamaması ihtimali açısından video alınması. Alan adı dediğim de api key kontrolünde alan adının boş olması gerektiğini söylüyor bynogame. Bunu kastettim.

Top Bottom