Neler Yeni

Cs2 ve Valorant yüksek elo

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mertcan Baysal
Arkadaşlar merhaba ben FPS oyunlarına CS:GO ile başladım sonra Valorant'a geçtim benim sorunum şu ben CS'de movement sorunu spray sorunu yaşamazken Valorant'a birebir aimfigtlarda çok sorun yaşıyorum sorunum düşük eloda değil düşük eloda aimim 1 mermiye spraye yeterli oluyor ama immo 1-2'den sonra yani kısaca immo adamlara karşı oynarken 1V1'lerim çok kötü oluyor aim sakinliğim kalmıyor ben 1V1 aimde ıskalayınca otur kalk yapar aim bozar spray atarım CS'de doğru olan herkesin yaptığı gibi karşıma xantares gelse korkmam diyelim elimden geleni yaparım saçmalamam ama Valorant'a sabit durunca csdeki gibi sanki hep kafama 1 mermi yiyeceğim gibi oluyorum 1V1 de immo adamlar çok rahat oynuyor oyunu çok hızlı düşünebiliyorlar movementim düşünce tarzım oyun mekaniğim çok yavaş geliyor bunun nedeni nedir acaba? 2 oyunuda aktif oynuyorum mekaniklerini ezbere biliyorum acaba 2 oyunuda aynı anda oynamanın zararları mı? Daha çok özet olarak benim sorunum ( clutcha kaldığımda sanki düşünme yetimi kaybetme movement bozulması 1V1'lerde, cross koymada, çok kolay 1 tap alabileceğim adamlara bile spray atıp anca vurabilmem ) rankedde curry falan mesela hep Radiant olan adamlar solo giriyorlar ve her sezon Radiant oluyorlar fakat ben immodan çıkamıyorum olay gamesense değil çok yüksek gamesensim var eminim sorunum bu parantez içinde yazanlar yüksek eloda olan ve oyuna CS ile başlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,411
Üyeler
167,838
Son üye
Talha6776
Top Bottom