Neler Yeni

cs2'nin rezil rüsva eşleştirme sistemi

Stayy

80+
Go'yu övenler şu konuyu açmış ya lwvdmcbf sanki go da bu dedikleriniz hiç olmuyor oynamazsanız oynamayın adamlar mis gibi oyun yapmış siz nazlı oyuncularla mı uğraşacak

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Utku Çetin
Go'yu övenler şu konuyu açmış ya lwvdmcbf sanki go da bu dedikleriniz hiç olmuyor oynamazsanız oynamayın adamlar mis gibi oyun yapmış siz nazlı oyuncularla mı uğraşacak
harbiden :D

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Tugay gedik
Özellikle rankların çorba olduğunu düşünüyorum. Bizim ekip lem supreme takılırken şu an hepimiz silverız. Çoğunluğun böyle olduğunu düşünüyorum. Bizlik sorun yok da olan gerçek silverlara oluyor. 😄
Rank sistemi harbiden çorba olmus CSGO da LEM ranka sahiptim Cs2 de d2 de rank açmak için 10 maç kazandım 1 mac lose macların hepsinde +25 Killim var ama silver ranka attı benlik sıkıntı yok ama karsıma gelen silverlara acıyorum :D

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Selim
Tr de en son 15ping alıyordum turknet ile ama tamamen şans işi çünkü sunucu Pingi + internet sağlayacı Pingi toplanıyor ve oyunda ona göre ping alıyorsun. Eskiden bulunduğum binada internet speed testlerinde 1ms üstü hiç almadım lakin aynı internet ve aynı pakate sahip karşı binamda ki arkadaşım 10ms ve üstü alıyordu. Alt yapınızla da alakalı bir durum ama hiç bir şekilde 4 5 ping alamazsınız çünkü sunucular uzakta. Şuan kablonete geçtim 13ms veriyor bana.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Adam neden adamın pingi 4 benım pibgim 61-70 diye araştırmıyor da gelip cs rezil rüsva diye konu açıyor :d

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
cs yi fazla oynamamış olmama rağmen cs go'yu çok güzel oynuyordum.cs2 de ne adamları görebiliyom efektlerden nede attığım mermiler yerine gidiyo sözde tick falan muhabbetine attığın mermiler düz gidecek deniliyodu bırak düzü cs go ya oranla spray atamıyorum hele ak ye napmışlar

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Utku Çetin
hocamlar her şey aynı bence sizi biraz psikolojik olarak etkilemiş

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru