binance üzerinden base ile gönderim yaptığımda çok uzun sürmüyordu ve ağda direkt görünüyorduNe kadar süre geçti? Bazen bazı ağlarda saatler hatta günleri buluyor gelmesi
TX Felan yok mu CsFloat'tabinance üzerinden base ile gönderim yaptığımda çok uzun sürmüyordu ve ağda direkt görünüyordu
10 dakika falan olmuştur
tx nedirTX Felan yok mu CsFloat'ta
İşlem kimliği. Gönderimin hangi aşamada görmeye yarıyor. Kargo kodu gibiAlıntıyı görüntüle
edit konuya sonradan dahil olacak arkadaşlar için stripe parayı 2-3 gün gecikmeli gönderiyormuş yani daha göndermemişler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tx nedir
Kripto çekimi TR için nasıl yapılıyor? Bende sadece banka seçeneği var.
tx ile ilgili bir bilgi yok sitelerindeİşlem kimliği. Gönderimin hangi aşamada görmeye yarıyor. Kargo kodu gibi![]()
vpn ile girdim banka kur farkı+ yurt dışı transferde çok komisyon keser diye bulaşmak istemedimKripto çekimi TR için nasıl yapılıyor? Bende sadece banka seçeneği var.
Hadi ya, valla bende öyle yapabilseydim keşke. Acaba tekrar değiştirme şansım var mı bu şekilde? Ben sırf bu yüzden çekim yapmak istemiyorum açıkçası %10 a yakın kaybım olacak diğer türlü.tx ile ilgili bir bilgi yok sitelerinde
float stripe kullanıyor o da 2-3 gün gecikmeli atıyormuş
ethscan üzerinden arada kontrol edicez işlem onaylandımı diye
vpn ile girdim banka kur farkı+ yurt dışı transferde çok komisyon keser diye bulaşmak istemedim
değiştirebilirsin opera vpn i ile kendimi hollandada gösterdim gene kimlik onayı vs istiyor bankadaki gibi ama sorun çıkarmıyorHadi ya, valla bende öyle yapabilseydim keşke. Acaba tekrar değiştirme şansım var mı bu şekilde? Ben sırf bu yüzden çekim yapmak istemiyorum açıkçası %10 a yakın kaybım olacak diğer türlü.
hocam kaç dolarlık ürünü kaça sattınız ve elinize ne kadar geçtitx ile ilgili bir bilgi yok sitelerinde
float stripe kullanıyor o da 2-3 gün gecikmeli atıyormuş
ethscan üzerinden arada kontrol edicez işlem onaylandımı diye
vpn ile girdim banka kur farkı+ yurt dışı transferde çok komisyon keser diye bulaşmak istemedim
nomad stained bs 8600 tl ye sattım 206 dolar gibi bir şey geçicek elime tr sitelerinde cebelleştim satmak için ama ya ölücü denk geldi yada şu gün alıcam şunu bekliyorum tarzı oyalayan adamlarhocam kaç dolarlık ürünü kaça sattınız ve elinize ne kadar geçti