Yardım Csfloatdan skin satıp kripto ile para çeken varmı ?

noire005

80+
Reaksiyon skoru
51
cs floatdan skinimi sattım stripe ile kripto aracılığı ile base usdc cüzdanıma parayı attım stripe gönderme onaylandı yazıyor ama cüzdandaki ağa baktığımda bir işlem görünmüyor benzer bir durumu yaşayan varmı acaba ?

1751470690343.webp
1751470701316.webp

Ne kadar süre geçti? Bazen bazı ağlarda saatler hatta günleri buluyor gelmesi

İşlem kimliği. Gönderimin hangi aşamada görmeye yarıyor. Kargo kodu gibi :D
tx ile ilgili bir bilgi yok sitelerinde
float stripe kullanıyor o da 2-3 gün gecikmeli atıyormuş
ethscan üzerinden arada kontrol edicez işlem onaylandımı diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kripto çekimi TR için nasıl yapılıyor? Bende sadece banka seçeneği var.
vpn ile girdim banka kur farkı+ yurt dışı transferde çok komisyon keser diye bulaşmak istemedim

vpn ile girdim banka kur farkı+ yurt dışı transferde çok komisyon keser diye bulaşmak istemedim
Hadi ya, valla bende öyle yapabilseydim keşke. Acaba tekrar değiştirme şansım var mı bu şekilde? Ben sırf bu yüzden çekim yapmak istemiyorum açıkçası %10 a yakın kaybım olacak diğer türlü.

Hadi ya, valla bende öyle yapabilseydim keşke. Acaba tekrar değiştirme şansım var mı bu şekilde? Ben sırf bu yüzden çekim yapmak istemiyorum açıkçası %10 a yakın kaybım olacak diğer türlü.
değiştirebilirsin opera vpn i ile kendimi hollandada gösterdim gene kimlik onayı vs istiyor bankadaki gibi ama sorun çıkarmıyor

hocam kaç dolarlık ürünü kaça sattınız ve elinize ne kadar geçti

hocam kaç dolarlık ürünü kaça sattınız ve elinize ne kadar geçti
nomad stained bs 8600 tl ye sattım 206 dolar gibi bir şey geçicek elime tr sitelerinde cebelleştim satmak için ama ya ölücü denk geldi yada şu gün alıcam şunu bekliyorum tarzı oyalayan adamlar

Geri